Erdemli'de 27. Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de 27. Vergi Haftası Etkinlikleri

Erdemli\'de 27. Vergi Haftası Etkinlikleri

Mersin’in Erdemli ilçesinde 27. Vergi Haftası etkinlikleri, sahil bandındaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.

22.02.2016 13:33

Mersin'in Erdemli ilçesinde 27. Vergi Haftası etkinlikleri, sahil bandındaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Törene, Erdemli Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Seyyar, daire personeli, mali müşavirler ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Törende konuşan Seyyar, "Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, vergi ödevinin ulusal nitelikte bir görev olduğunun toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılmasına yönelik olarak her yıl düzenlenen "Vergi Haftası" etkinliklerinin 27'cisi bu yıl 22 şubat-28 şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir" dedi.

Seyyar, etkinlikler kapsamında öğrencilerin bilgilendirileceğini ve çeşitli kurum ve mükellef ziyaretlerinde bulunulacağını da kaydetti.

Törenin ardından Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Seyyar ve beraberindeki heyet Erdemli Kaymakamı Osman Taştan'ı ziyaret etti. Kaymakam Taştan'a çiçek takdim eden heyet, hafta boyunca düzenlenecek etkinliklerle ilgili bilgiler aktardı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli'de 27. Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement