Döşemealtı Belediyesi Çocuklara Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Verdi - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı Belediyesi Çocuklara Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Verdi

Döşemealtı Belediyesi Çocuklara Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Verdi

Döşemealtı Belediyesi tarafından Ekolojik Kreş’te eğitim gören çocuklara, ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi, diş taraması yapıldı.

25.11.2022 10:56  Güncelleme: 11:02

Döşemealtı Belediyesi tarafından Ekolojik Kreş'te eğitim gören çocuklara, ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi, diş taraması yapıldı.

'Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' dolayısıyla Döşemealtı Belediyesi Diş Hekimi Şenel Günal İltaş ve Antalya Diş Hekimleri Odası üyesi Diş Hekimi Süreyya Yıldırımkaya; Ekolojik Kreş'te eğitim gören öğrencilere ağız bakımı ve diş sağlığının önemini anlattıktan sonra diş taraması yaptı.

Diş Hekimi İltaş, çocuklarda küçük yaşta ağız ve diş bakımı farkındalığı yaratarak diş fırçalama alışkanlığı kazanmalarını sağlamak amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Döşemealtı Belediye Başkanımız Turgay Genç, eğitime çok önem veriyor. Bizler de belediyemizin desteğiyle başta Ekolojik Kreş olmak üzere ilçemizde bulunan okullarımızda sık sık ağız ve diş sağlığı konusunda eğitimler veriyoruz. Yine diş taraması yaptığımız miniklerin ailelerine durumlarını bildiren mektuplar ulaştırıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Döşemealtı Belediyesi Çocuklara Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement