CHP lideri Özel'den boş koltuk yorumu: Sorun iadeiziyaret adımıyla çözüldü - Son Dakika
Politika

CHP lideri Özel'den boş koltuk yorumu: Sorun iadeiziyaret adımıyla çözüldü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde boş koltuk konusu gündem olmuştu. Özel yaptığı açıklama ile bu sorunun iade-ziyaret adımı ile çözüldüğünü açıkladı.

03.05.2024 14:54  Güncelleme: 14:58

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yüz yüze görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede basına verilen pozlarda Erdoğan'ın yanındaki bir koltuğun boş olduğu dikkat çekmiş ve Özel'in bu oturma planından rahatsız olduğu belirtilmişti. Özel'den konu hakkında ilk açıklama geldi.

"İADEİZİYARET ADIMIYLA ÇÖZÜLDÜ"

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile bir araya geldiği görüşmede konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Özel, "Demokrasi açısından önemliydi. Krizleri yeniden konuşmak anlamlı değil. Orada ortaya çıkan tablo ve aramızdaki görüşmeden sonra Sayın Erdoğan'ın CHP'ye bir ziyaret yapma talebini iletmesi ile birlikte olabilecek en iyi şekilde çözülmüş oldu" şeklinde konuştu.

CHP lideri Özel'den boş koltuk yorumu: Sorun iadeiziyaret adımıyla çözüldü

"HEYETİNDE BULUNAN ARKADAŞLAR NOT ALDI"

Görüşmenin içeriğine ilişkin bilgi de veren Özel, "Biz kamuoyunun gündeminde ne varsa hepsini Sayın Erdoğan'la görüşme imkanı bulduk. Kendisi dinledi, heyetinde bulunan arkadaşlar not aldılar. Biz de Erdoğan'ın değerlendirmelerini dinledik. Türkiye demokrasisi açısından önemli bir kilometre taşı olduğunu düşünüyorum" dedi.

Son Dakika Politika CHP lideri Özel'den boş koltuk yorumu: Sorun iadeiziyaret adımıyla çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Şevki Sünger: bu adamı sevmezdim ama yaptıklarıyla tabi hepsi değil taktir etmeye başladım .istese oradan çok sorun çıkarırdı ama üstünü örtmeye çalışıyor aferin 3 0 Yanıtla
  • Taner: Guzel hareketler bunlar. Fakat dikkati elden birakmayin. 2 0 Yanıtla

Advertisement