Clk Akdeniz'den Derneklere İndirimli Elektrik - Son Dakika
Yerel

Clk Akdeniz'den Derneklere İndirimli Elektrik

Clk Akdeniz\'den Derneklere İndirimli Elektrik

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş, Antalya Çarşı Esnafları Dernek Platformu ve il derneklerinin temsilcileri ile indirimli elektrik protokolü yaptı.

01.06.2016 17:15

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş, Antalya Çarşı Esnafları Dernek Platformu ve il derneklerinin temsilcileri ile indirimli elektrik protokolü yaptı.

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş, Antalya Çarşı Esnaflar Dernek Platformu bünyesinde yer alan çok sayıda dernek ve sivil toplum kuruluşu ile indirimli elektrik protokolü imzaladı. CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş Genel Müdürlük Binası'nda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına Antalya Çarşı Esnafları Dernek Platformu Başkanı Saim Koçak önderliğinde dernek il temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CLK Akdeniz Perakende Satış A.Ş Genel Müdürü Halit Bakal, Antalya'daki sivil toplum örgütü üyeleriyle yapılan bu protokolden tüm dernek üyelerinin faydalanmasından mutluluk duyduklarını belirtti.

Antalya Çarşı Esnafları Dernek Platformu Başkanı Saim Koçak ise, CLK Akdeniz Elektrik ile indirimli elektrik protokolü yapmanın elektrik faturalarında dernek üyelerine ciddi faydalar sağlayacağına inandıını vurguladı.

Toplantıda, elektrik satışı ve indirimli elektrik konularında dernek yöneticilerine kısa bir sunum yapan Pazarlama ve Satış Direktörü Ozan Emre Erol, imzalanan protokolden, farklı tarife seçenekleriyle yıllık tüketimi 3600 kWh'yi geçen elektrik tüketicilerinin yararlanabileceğini ifade etti.

İki yıl geçerli olacak protokole, Kayserililer Derneği, Yörükler Derneği, Bitlisliler Derneği, Nevşehirliler Derneği, Şah-ı Merdan Alevi Derneği, Sobacılar Derneği, Antalya Karamanlılar Derneği, Antalya Solaklı Yörükleri Derneği, Alevi Kültür Derneği, Erzincan Fıratboyu Derneği, Çorumlular Derneği, Gaziantep Yavuzeliler Derneği, AKD Antalya ve Antalya Spor Dostları Derneği imza atarak indirimden yararlandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Clk Akdeniz'den Derneklere İndirimli Elektrik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement