CHP İl Başkanından Mitinglerde Kamu Araçlarının Kullanıldığı İddiası - Son Dakika
Yerel

CHP İl Başkanından Mitinglerde Kamu Araçlarının Kullanıldığı İddiası

CHP İl Başkanından Mitinglerde Kamu Araçlarının Kullanıldığı İddiası

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Burdur Valiliğinden Isparta Valiliğine gönderilen bir yazıyla mitingde kullanılmak üzere kamu kuruluşlarından araç istendiğini ileri sürdü.

26.02.2014 18:27

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Burdur Valiliğinden Isparta Valiliğine gönderilen bir yazıyla mitingde kullanılmak üzere kamu kuruluşlarından araç istendiğini ileri sürdü.

Vedat Şenol, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında hükümeti eleştirdi. Son günlerin siyasi konularına değinen Şenol, hükümetin istifa etmesi gerektiğini savundu.

Basın mensuplarıyla valilikten il müdürlüklerine gönderildiğini iddia ettiği bir yazıyı paylaşan Şenol, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Burdur'da yapılacak mitinginde kamu kuruluşlarına ait araçların kullanılacağını iddia etti.

Mitingin kalabalık görünmesi için böyle bir uygulama yapıldığını öne süren Şenol, "Valilerin gönderdiği yazılarda il müdürlüklerine bağlı kurum ve kuruluşların Başbakan'ın mitingine sivil araçla katılım sağlamaları isteniyor. Seçim sürecine girildikten sonra bir bakanın, bir başbakanın kamu kuruluşlarını insan ve araç olarak kullanması, böylesi bir olayın valilikler tarafından istenmesi, bence Yüksek Seçim Kurulu'nun yasaklarına aykırıdır" dedi. - Isparta

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP İl Başkanından Mitinglerde Kamu Araçlarının Kullanıldığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement