Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika
Yerel

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig'in 2.Grubunda yer alan Tatvan Gençlerbirliği Spor ve Cizre Basra Spor arasında Bitlis'in Tatvan ilçesinde oynanan 16.hafta maçı 1-1 berabere bitti.

10.02.2013 21:09

Bölgesel Amatör Lig'in 2. Grubunda yer alan Tatvan Gençlerbirliği Spor ve Cizre Basra Spor arasında Bitlis'in Tatvan ilçesinde oynanan 16. hafta maçı 1-1 berabere bitti.

Tatvan Şehir Stadı'ndan oynanan maçı Erzurum bölgesi hakemlerinden Halit Özel'in yönetti. Tatvan Gençlerbirliği Spor oyuncuları sahaya, "Sahamızın temizlenmesinde olağan çaba sarf eden başta Tatvan Kaymakamlığı, 10. Motorlu Piyade Tugayı, Tatvan Belediyesi ve tüm halkımıza teşekkür ederiz" yazılı pankartla çıktı. Stat tüm kurumların desteği ve vatandaşların desteği ile 4 günde kardan temizlenilmişti. Çekişmeli ve dostluk havasında geçen maç 1-1 berabere bitti.

Maçın berabere bitmesiyle birer puan alan takımlardan Tatvan Gençlerbirliği Spor puanını 23'e çıkararak 6. sıraya, Cizre Basra Spor ise puanını 12'ye yükselterek 12. sıraya yükseldi. Üst sıralara çıkmayı hedefleyen Tatvan Gençlerbirliği Spor önümüzdeki hafta ise 17 Şubat Pazar günü saat 12.30'da deplasmanda Gercüşspor'la karşılaşacak.

Maçı Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Tatvan 10. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral İlhan Kırtıl ve çok sayıda taraftar izledi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement