Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya\'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya’nın Döşemealtı ilçesi Belediye Başkanı Nurettin Tursun, köylerin geçim kaynağı olan tarım ve hayvancılığı geliştirecek proje sözü verdi.

03.02.2014 12:35

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Belediye Başkanı Nurettin Tursun, köylerin geçim kaynağı olan tarım ve hayvancılığı geliştirecek proje sözü verdi.

Bıyıklı Köyü'nde köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Nurettin Tursun "Ben geldiğim yeri asla unutmam.Biz de bir zamanlar tarım ve hayvancılıkla geçinen bir ailenin fertleriydik. Bu yüzden köyde yaşayan vatandaşlarımızın her türlü konuda destekçisi olacağız. Köylerimizin temel geçim kaynağı olan tarım ve hayvancılığı ranta kurban etmeyeceğiz. İmar ve planlama çalışmalarımızda tarım ve hayvancılığı bitirecek değil aksine güçlendirecek projelere imza atacağız. Biz halkımızın ekmeğini elinden almak için değil halkımızın geçim kaynaklarını daha da güçlendirmek için çalışacağız" dedi.

Bugüne kadar hayata geçirdikleri projelerde bu konuya her zaman özen gösterdiklerini belirten Başkan Tursun, "Bizim bu sözlerimizde ne kadar samimi olduğumuzu görmek için geçtiğimiz dönem ilçemize katılan Nebiler ve Karaman köylerindeki yaşama bakabilirsiniz"diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement