AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanlığı Tarafından İftar Yemeği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanlığı Tarafından İftar Yemeği Düzenlendi

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanlığı Tarafından İftar Yemeği Düzenlendi

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanlığı'nca iftar yemeği düzenlendi.

18.08.2012 10:40

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanlığı'nca iftar yemeği düzenlendi.

Kars'ta bir otelin resteurantın da düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu ve partililer eşleriyle birlikte katıldı.

Yemek öncesinde konuşan Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan,

bayram öncesinde düzenlenen yemeğe katılan partililere teşekkür etti.

Turhan, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana milletin gösterdiği taktirle her geçen gün daha da büyüdüğünü söyledi.

Özgür Turhan; "Artık Dünya'da söz sahibi bir Türkiye var. Geçen 11 yıl içerisinde Türkiye her anlamda gelişti. Büyüdü. ve bugün Dünya'da sözü geçen, söz sahibi bir konuma geldi. Bu bağlamda bizlerde Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 hedefine ulaşmak için çok çaba sarf etmemiz gerekiyor. Bizlere bu anlamda çok büyük görevler düşüyor. Her geçen gün büyüyen ve güçlenen bir AK Parti ile 2023'e emin adımlarla yürüyoruz" dedi.

ZOR ŞARTLAR ALTINDA BU GÜNLERE GELDİK

Geçen 11. Yıllık süreçte AK Parti'nin zor şartlar altında bu günlere geldiğini ifade eden Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan; "2001 yılından bu güne kadar başlangıç ideallerinden asla sapmadan, taviz vermeden bugünlere ulaştık. Partimiz milletimizin bize yüklediği sorumluluğun bilinci ile vatanımıza, milletimize ve değerlerimize sahip çıkarak hizmetlerini sürdürmektedir. AK Parti Türkiye'nin yeni yüzü oldu.

AK Parti milletimize aydınlık, huzur ve esenlik getirdi. Ben bir kez daha partimizin 11. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlılara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Yemeğe katılan AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan'da, merkez ilçe teşkilatının düzenlediği yemekte bir araya gelmekten son derece memnun olduğunu kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından yemeğe geçildi. Birlik, beraberlik ve dayanışma mesajlarının verildiği yemek sonrasında dualar edildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanlığı Tarafından İftar Yemeği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement