Ak Gençlik, Danışma Meclisi'nde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ak Gençlik, Danışma Meclisi'nde Buluştu

Ak Gençlik, Danışma Meclisi\'nde Buluştu

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları üyeleri ‘Geleneksel İl Danışma Meclisi’ toplantısında bir araya geldi.

29.09.2014 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları üyeleri 'Geleneksel İl Danışma Meclisi' toplantısında bir araya geldi.

Karabağlar Halk Eğitim Merkezi'ndeki toplantıya AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, İl Başkan Yardımcıları Yunus Kalkan, Mehmet Şimşek ve Gözde Keskin, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ve çok sayıda partili katıldı.

İl Gençlik Kolları'nın faaliyet raporunun okunması öncesi AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi ve Anadolu Filarmoni Orkestrası'nda solist olan Lütfi Tuna partililere sürpriz yaparak mini bir konser verdi. "Uzun İnce Bir Yoldayım" ve "İzmir'in Kavakları" türkülerini seslendiren Tuna, AK Parti'nin sanata ve sanatçıya verdiği öneme değinerek kentin sahipsiz olmadığını ve AK Parti olarak önümüzdeki seçimlere damgalarını vuracaklarını belirtti. Ardından geçtiğimiz genel seçimlerde AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı olan Av. Maksut Karaosman başkanlığındaki divan heyeti faaliyet raporu hakkında bilgiler verdi.

DELİCAN: GENÇLİĞE MİSYON, VİZYON ve AKSİYON GEREKLİ

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise gençliğin enerjisini boşa harcanmaması ve dinamizmin sürekliliği için misyon, vizyon ve aksiyon olması gerektiğine dikkat çekerek, "Dünyada misyonunu belirleyen, vizyonunu sergileyenler, aksiyonuyla dünyayı etkileyebilirler. Ne mutlu ki sizlere, bir büyük okulda yetişme imkanı buldunuz. AK Parti misyonuyla donandınız, bu büyük davanın vizyonuna sahip oldunuz ve önünüzde başta hareketimizin kurucusu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve daha nice aksiyon insanlarının başarı hikayeleri var. Bu okulun öğrencileri olarak çok şanslısınız" dedi. Sizlerle birlikte bu davada nefer olmaktan, birlikte omuz omuza verip çalışmaktan ötürü gurur duyuyorum diyen Delican, "İnşallah birlikte daha çok çalışacağız ve bu ülkenin daha güçlü, daha büyük, daha müreffeh bir hale gelmesi için hep birlikte gayret göstereceğiz" diye konuştu.

DAĞ: AK GENÇLİK TARİH YAZACAK

"AK Parti ve AK Gençlik olarak çok şanslıyız. Önümüzde çok büyük bir örnek var. Recep Tayyip Erdoğan gibi duruşu dik, hemen her olayda nerede nasıl davranacağı çok net olan bir lider var. Yere ve zamana göre ayrı ayrı konuşan değil. Türkiye'de 30 Mart öncesi ne diyorsa şu anda da yine aynı şeyi net bir şekilde söylüyor" diyen AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti hükümetinin geçmişten bugüne kadar geçirdiği zorlu süreçleri anlattı. 81 il teşkilatına bakıldığında İzmir'den başka içinden bir milletvekili ve bir belediye başkanı çıkartan başka bir gençlik kolları teşkilatı olmadığını vurgulayan Dağ, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunanlara bakıldığında da İzmir İl Gençlik Kolları'nın farkını ortaya koyduğunu söyledi. "Önümüzde kongre süreci var ve ondan sonra genel seçim var. AK Parti gençliği inşallah bir kez daha tarih yazarak içinden birçok milletvekili çıkartan bir teşkilat olacak buna canı gönülden samimiyetle inanıyorum" diyen Dağ, "Her gençlik kolları başkanımız bir sonraki kongreye kadar layıkıyla ve hakkıyla bu görevleri yapmıştır. Önümüzde bir kongre süreci olacak ve genel seçim var. AK Parti gençliği inşallah bir kez daha tarih yazacak ve içerisinden çok sayıda milletvekili çıkartacak. AK Parti gençliğinin unutmayacağı, unutamayacağı, unutturmayacağı çok önemli bir süreci 17 ve 25 Aralık sürecinde yaşadık. Her yönü ve durumuyla tam bir darbe girişimidir. Hukuki olmayan birçok şeyler yapıldı. Hukuk ayaklar altına alınarak, yargı darbesiyle iktidar değiştirmeye yönelik bir hareketi gördük" dedi. Bu ülkeye, bu millete ve bu coğrafyaya yönelik çok büyük hayallerinin olduğunun altını çizen Dağ, "Üniversite gençliğiyle ilgili ciddi çalışmalar yaptık ama daha iyisini, daha güzelini yapabilirdik. Dedik ki bazı arkadaşlar şuurlu bir gençlik zaten oluşturuyor. Oluşturma noktasında. Ama onlar şuurlu bir gençlik değil, kendileri için militan bir gençlik oluşturuyormuş da biz bunu 17 Aralık'ta, 7 Şubat'ta 2 Mayıs'ta net bir şekilde gördük. Bundan sonra bu alanı kimseye boş bırakmayacağız" diye konuştu.

DENİZLİ: GENÇLER BU TOPRAKLARDA UMUTLARIMIZI TAŞIYOR

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli ise, "Siz bu topraklarda bizlerin umutlarını taşıyorsunuz. Siz geleceğimize daha güvenle bakmamızı sağlıyorsunuz. Ben inanıyorum ki, bu yolculuk çok ama çok uzun sürecek. AK Parti'nin gelecek yolculuğunda hepinizin damgası olacağına inanıyorum. Bu öyle bir damga olacak ki, konuşan ve irdeleyen, geleceği hep birlikte kurmaya çalışan bu gençlik bize yeni ufuklar açacak. Gençlik kollarımızdaki arkadaşlarımızı nereye taşırsak taşıyalım hep yüzümüzü ağartacaklar, alnımız açık olacak ve orada onlarla gurur duyacaksınız. Ben de gençlik kollarından gelen vekilimiz Hamza Dağ ile birlikte çalışmaktan gurur duyuyorum. Umuyorum ki önümüzdeki 2015'teki genel seçimlerde çok sayıdaki genç arkadaşımızı meclise hep birlikte göndereceğiz, onların oradaki çalışmalarıyla hem kentimizde, hem de ülkemizde çok daha büyük başarılara imza attıklarını göreceğiz." dedi.

KIRKPINAR: AK PARTİ TEK VÜCUT

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar ise konuşmasında gençliğe geleceğe yönelik ufuk çizdi. Yeni Türkiye'nin inşasında çok kritik iki seçim yaşadıklarını, bu seçimlerden alınlarının akıyla çıktıklarını ifade eden Kırkpınar, "AK Gençlik olarak her iki seçimde de çok güzel bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. Çünkü benim yol arkadaşlarım işten atılma, okulda derslerinden kalma pahasına ellerinde afişler ve broşürlerle İzmir'i karış karış gezdiler" diyen AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Bilal Kırkpınar, "AK Parti her seferinde kartopu gibi büyümüştür. Recep Tayyip Erdoğan gitsin de bunlar birbirine girsin, bölünsün, parçalansın, un ufak olsun diye avuçlarını ovalayan, ağzından salyalar akıtıp bekleyen o şer odaklarına inat, bu hareket bu milleti 2023 hedeflerine, dünya liderliğindeki 2071 hedeflerine tam bir bütünlük içerisinde taşıyacaktır" dedi. AK Parti'nin yeni Genel Başkanı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Dışişleri Bakanlığı sürecinde 122 yeni büyükelçilik açarak Türkiye'yi dünyada en fazla temsil edilen 6 büyük ülke konumuna yükselttiğini söyleyen Kırkpınar, "Dünya Lideri bir Cumhurbaşkanımız ve Türkiye sevdalısı bir Başbakanımız var. Türkiye'yi kimse tutamayacak. Bu ülke, hak ettiği yere gelecek. Gençlik olarak bu yolda yürümeye devam edeceğiz." diye konuştu. Konuşmalar sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Partili gençlere yönelik mesajları ile AK Parti İl ve İlçe Gençlik Kolları'nın yaptıkları faaliyetlerle ilgili slayt gösterisi gerçekleşti. Ardından protokole AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ve İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar tarafından katkılarından dolayı plaket verildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Gençlik, Danışma Meclisi'nde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement