Gaziantep'te Motosiklet Kazası: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı - Son Dakika
Yaşam

Gaziantep'te Motosiklet Kazası: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bir motosikletin beton bariyerlere çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Kaza, Karataş-Düztepe yolu üzerinde meydana geldi. Motosiklet sürücüsü Mert Baş olay yerinde hayatını kaybederken, arkasında oturan Ahmet Değirmenci ise ağır yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Değirmenci'nin durumu ciddiyetini koruyor. Kazada hayatını kaybeden Mert Baş'ın cenazesi ise otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

22.08.2023 11:06

Gaziantep'te motor kazası: 1 ölü, 1 ağır yaralı

GAZİANTEP - Gaziantep'te bir motor dengesini kaybederek beton bariyerlere daldı. Kazada 1 kişi ölürken 1 kişi ise ağır yaralandı.

Olay, 03.30 sıralarında Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Karataş- Düztepe yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre yolda ilerleyen 22 yaşındaki Mert Baş ve arkasında oturan 21 yaşındaki Ahmet Değirmenci motorda dengelerini kaybederek motoru devirdi. Motorun bariyerlere çarpması sonucu sürücü Mert Baş olay yerinde hayatını kaybederken, bir çocuk babası 21 yaşındaki Ahmet Değirmenci ise ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ahmet Değirmenci'ye olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırdı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Mert Baş'ın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Gaziantep\'te Motosiklet Kazası: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Gaziantep'te Motosiklet Kazası: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement