Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, Şenol için "Onu görmemek için televizyonu kapatıyorum" dedi. - Son Dakika
Spor

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, Şenol için "Onu görmemek için televizyonu kapatıyorum" dedi.

Bordo-Mavililer'in eski başkanı Sadri Şener, Şenol Güneş'in, "Maaş konusunu Sadri Şener bey çıkardı. Trabzon'da onunla konuştum. Dedim 'Sana borcum mu var?' Yok. Ona kızdığım için bunu bilerek yapıyorlar" dedi. Şener, "Onu görmemek için televizyonu kapatıyorum" ifadelerine yer verdi.

12.09.2021 12:47  Güncelleme: 12:51

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, Milli Takım'dan ayrılan Şenol Güneş'in Hürriyet'teki "Bunu Sadri Şener bey çıkardı. (Maaş konusu) Trabzon'da onunla konuştum. Dedim 'Sana borcum mu var?' Yok. Ona kızdığım için bunu bilerek yapıyorlar" ifadeleri üzerine açıklama yaptı.

"BİR KEZ GÖRÜŞTÜM"

Fanatik'in aktardığı habere göre Sadri Şener, "Ayrıldıktan sonra onunla sadece bir kez görüştüm. O da Taylan Bilgel'in cenazesinde. Onu görmemek için televizyonu kapatıyorum. Benimle böyle konuşmayı bırakın, konuşmak için bile randevu alması lazım" açıklamasında bulundu.

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, Şenol için "Onu görmemek için televizyonu kapatıyorum" dedi.

Son Dakika Spor Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, Şenol için 'Onu görmemek için televizyonu kapatıyorum' dedi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Talip Konyali: para daima 2 planda derler..ama 2. plan çok çok önemli..demekki 57 3 Yanıtla
  • Ali Kublay: Paraya tamah edip bir cok laf eden adam SENOL GUNES 39 9 Yanıtla
  • Gerginyo : Şenol hoca Şenol Güneş en son Şenol ne düştün be 17 11 Yanıtla
  • OĞUZ İÇEN : Dünyaya bidahamı geleceksin birazda kazandığınız paraları yiyin,gençlere yer açın artık,izdivaca çekilip torun sevin,bu yahu hep aynı kişiler,sergen yalçın gibi dehalar bunlar yüzünden bildiklerini unutuyor 27 1 Yanıtla

Advertisement