Şükrü Ergün: Volkan'ın Hareketlerinin Sebebi Mahmut Uslu - Son Dakika
Spor

Şükrü Ergün: Volkan'ın Hareketlerinin Sebebi Mahmut Uslu

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, "Volkan mutlaka cezalandırılmalı. Bu hareketin yapılmasında Mahmut Uslu'nun demeçlerinin etkisi büyük." dedi.

26.08.2014 11:15  Güncelleme: 11:26

Süper Kupa maçında Felipe Melo ile yaşadığı gerginlik ve karşılaşma sonrasında söylediği sözlerle gündem yaratan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e Galatasaray'dan büyük tepki var. G. Saray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Volkan'ın hareketlerini Mahmut Uslu'ya bağladı.

MAHMUT USLU ETKİSİ

Hürriyet'in haberine göre; Sarı kırmızılı kulübün basın sözcüsü Şükrü Ergün, Volkan'ın mutlaka cezalandırılması gerektiğini ifade ederken, tecrübeli kalecinin bu davranışlarında Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu'nun son dönemdeki açıklamalarının büyük etkisi olduğunu savundu. Manisa'daki karşılaşmada yaşanan olaylara çok üzüldüklerini vurgulayan Ergün, şunları söyledi:

"VOLKAN'IN YAPTIĞI ALENEN TERBİYESİZLİK"

"Galatasaray kupa kazanır, kaybeder; Fenerbahçe kazanır, kaybeder, bunlar hayatın akışı içinde olan doğal şeyler. Bunlara, sonuçlara fazla takılmıyoruz. Asıl önemli olan maçın içinde ve sonrasında olan şeyler. Volkan olayına şuradan bakmak lazım. Türkçemiz'de imam ve cemaat etkilemişini anlatan güzel bir deyim vardır. Anlı şanlı Fenerbahçe yöneticisi terbiye sınırlarını zorlayan beyanatlar verirse, ondan yüz bulan oyuncusu da alenen terbiyesizliği ele alır. Ama biz Galatasaray olarak bu seviyesizliğin ve terbiyesizliğin muhatabı olmayı reddediyoruz. Ve bizden bu konuda cevap alamayacaklar.

"SAVUNULACAK TARAFI YOK"

Volkan Demirel'in yaptığı alenen terbiyesizlik. Bunun bence savunulacak tarafı olamaz. Volkan'ın bu hareketleri ve söylemleri sonrasında hem Türkiye Futbol Federasyonu hem de kendi kulübünden ceza alacak mı, hep birlikte göreceğiz."









Şükrü Ergün: Volkan\'ın Hareketlerinin Sebebi Mahmut Uslu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Şükrü Ergün: Volkan'ın Hareketlerinin Sebebi Mahmut Uslu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • HATAYLI: sen kendi başkanına ve futbolcularına bak . Volkan a söz söylemek sana düşmez. sen melo yu düzeltebiliyormusun, yoksa onun yaptığı maymunluklar seni mutlu mu ediyor 8 15 Yanıtla
  • gksenol: volkan bence köpekleri örnek göstererek köpeklere hakaret etti. İlk bu olayları kim gerdi herkes görüyor 8 13 Yanıtla
  • semih: bu melo insanmıııı köpekmiiiiiiiiiiiiiiii???????????????????????? köpekkkkkkkkkkkkkkkkkk demiiiiiiiiiiiiiii 8 9 Yanıtla

Advertisement