Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Önümüzdeki sezon Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan İnegölspor, yeni teknik direktör Mehmet Bulut ve yardımcılarıyla resmi sözleşme imzaladı.

19.07.2012 17:49

Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan İnegölspor, yeni teknik direktör Mehmet Bulut ve yardımcılarıyla resmi sözleşme imzaladı. Bulut, sözleşme imzalanmasının hemen ardından kolları sıvayarak işbaşı yaptı.

İnegölspor Transfer Komitesi üyeleri Fahrettin Öztürk ve Ersin Bahçeci'nin de katıldığı imza töreninde konuşan Başkan İlhan Korkmaz, "Geçen yıl 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon olup 2. Lige çıktıktan sonra herkesinde bildiği gibi Taşkın Güngör ve ekibi ile karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırdık. Emeklerinden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu boşalan kadroyu, yine kendilerine, kişiliklerine, futbol bilgilerine sonuna kadar güvendiğimiz Mehmet Bulut önderliğindeki teknik ekibe teslim ediyoruz. Onlarında en az geçen yılki kadar başarılı olacaklarına inancımız tamdır. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

İnegölspor'un yeni Teknik Direktörü Mehmet Bulut ise, "Zor bir görev aldık. Şampiyon bir takıma geldik, sorumluluğumuzu biliyoruz. İnegöl'de olmaktan mutluluk duymaktayım. Takımı buraya getiren Taşkın Güngör hocaya ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bizlerde öncelikle hedefler doğrultusunda öncelikle ligde kalan bir takım olmak, keyif veren bir takım olmaktır. Öncelikli hedeflerimiz bunlardır. İlk yıl hedefimiz ilk 5 içerisinde yer alabilmek, daha sonraki uzun vadede ise Bank Asya Ligi hedefimiz olacaktır. Hep birlikte yönetimi, teknik heyeti, taraftarı ile el ele vererek inşallah İnegölspor'u layık olduğu yere getirmeye çalışacağız" diye konuştu.

İç transferde sözleşme yeniledikleri Fatih Gültekin'in Erzurum Büyükşehir Belediyesine transferini değerlendiren Başkan İlhan Korkmaz da, "Fatih kardeşimiz iç transferde görüşüp, yolu devam etme kararı aldığımız bir oyuncumuzdu. Bu işin imza kısmını bütün arkadaşlarımız ile toplandığımız zamana bıraktık. Düne kadar bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yoktu. Erzurumspor Başkanı bonservisi konusunda beni aradığında ısrarla Fatih Gültekin ismini söylüyor, bende Fatih ile anlaştık, Oktay olmasın diye ısrar ettim. Hayır Başkanım Fatih Gültekin dedi. Hepsinin bizde emekleri çok oldu ama üzülerek söylüyorum ki, çokta fazla hoşlandığım durum değil. Fatih kardeşimiz İnegöl'e geldiğinde, Taşkın Güngör ile olan sıkı diyalogunu bilen birisiyiz. Kendisine şunu söyledim, gitmeyi düşünüyorsan biz iki tane stoper alacağız, kalırsan bir tane alacağız. Bütün hedefleri buna göre yapıyoruz dedik. Fatih kardeşimizde, İnegöl'de kalmak istediğini, İnegöl'ü sevdiğini söyledi. Şartlarda, her şeyde hayırlaştık. Düne kadar bu olayla alakalı hiçbir bilgiye sahip değildim. Erzurumspor Başkanı aradı, onlarda İnegölspor olarak her türlü kolaylığı yapabileceğimiz insanlar. Kimseyi zorla İnegölspor'da tutmayız, hayırlı olsun dedik. Hocamızın da kararlarını aldıktan sonra, şuanda üç tane stoperimiz var, birde Alişan var 4. Hocamızın kararları doğrultusunda gerekirse bir tane daha düşünürüz. Hocamız bunlar bana yeter derse, başka mevkilere takviye yaparız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Teknik Direktör Mehmet Bulut, Yardımcı Antrenörler Ferit Altıparmak ile Özgür Şahin ve Kaleci Antrenörü Gökhan Gökkaya ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement