Manchester City, Blackburn'e Takıldı: 1-1 - Son Dakika
Spor

Manchester City, Blackburn'e Takıldı: 1-1

Manchester City, Blackburn\'e Takıldı: 1-1

FA Kupası 3. tur maçında Blackburn deplasmanına konuk olan Manchester City, maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

04.01.2014 16:44  Güncelleme: 16:55

İngiltere Federasyon Kupası 3. Tur maçında Blackburn Rovers, bu sezonun hem Premier Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde iddialı ekiplerinden Manchester City'yi konuk etti.

Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında her iki takım da rakip kalede pozisyon aradı. 19. dakikada gelişen ev sahibi ekip atağında Dann'ın kafa vuruşunu Pantilimon kurtardı. 28. dakikada bu sefer Manchester City etkili geldi ancak Fernandinho'nun şutu Robinson'da kaldı.

NEGREDO PERDEYİ AÇTI

35. dakikada David Silva'nın şutu direğin hemen üzerinden auta gitti. Son dakika içerisinde gelişen bir başka konuk ekip atağında, Dzeko'nun pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Negredo'nun şutu ağlarla buluştu ve ilk yarı bu skorla sona erdi: 0-1

BLACKBURN İKİNCİ YARIYA GOLLE BAŞLADI

İkinci yarının başlarında Blackburn beraberliği yakaladı. 55. dakikada Gestede'nin kafa vuruşunu Pantilimon kurtardı ancak dönen topu takip eden Dann topu ağlarla buluşturdu ve skoru 1-1'e getirdi.

Bu golden sonra Manchester City'nin yeniden öne geçme çabaları vardı. 64. dakikada Edin Dzeko'nun şutunu Robinson kurtardı, dönen topta Negredo'nun kafa vuruşu kaleyi bulmadı. 69. dakikada Negredo'nun kafa vuruşu direğin üzerinden auta gitti. 73'te Dzeko sol ayağıyla sert vurdu ancak kaleci bu pozisyonda da başarılıydı.

CITY 10 KİŞİ KALDI

77. dakikada bu sefer Navas uzak mesafeden kaleyi denedi ancak yine Robinson kalesini gole kapattı. 85. dakikada rakibine sert bir müdehale yapan Boyata, 2. sarı kartını görerek Manchester City'yi 10 kişi bıraktı.

Kalan sürede de skor değişmedi ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Böylece tur atlayacak takım, ikinci maç sonunda belli olacak. Blackburn ile Manchester City arasındaki ikinci müsabaka, City'nin sahasında Etihad Stadı'nda oynanacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Manchester City, Blackburn'e Takıldı: 1-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement