Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çiftin saldırısına uğradı - Son Dakika
3.Sayfa

Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çiftin saldırısına uğradı

İstanbul Bayrampaşa'da iddiaya göre bodruma girerek uygunsuz davranışlarda bulunan çifti gitmeleri için uyaran kadın saldırıya uğradı. Kadının evi de taşlanırken o anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

13.05.2024 13:34

İstanbul Bayrampaşa'da, iddiaya göre bodruma girerek uygunsuz davranışlarda bulunan çifti uyaran kadın saldırıya uğradı. Kadının evi de taşlanırken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

BİNANIN BODRUMUNA GİRDİLER

Olay, Cumartesi günü akşam saatlerinde, Cevatpaşa Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, kadın ve erkeklerin bulunduğu genç bir grup, sokak kenarında buldukları boş bir alanda alkol alıp eğlenmeye başladı. Daha sonra aralarından bir çift, alkol aldıkları yere yakın bir binanın bodrumuna girdi. Bunu gören bina sakini Semra Özdemir, uygunsuz hareketlerde bulunduğunu iddia ettiği çifti gitmeleri için uyardı.

Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çiftin saldırısına uğradı

SOKAKTA TAŞKINLIK YAPAN GRUBU CEP TELEFONUYLA KAYDETTİ

Uyardığı genç kadın, Özdemir'e tepki göstererek saldırmaya başladı. Genç kadın diğer kadın arkadaşıyla birlikte Özdemir'i darbetti. Gruptaki erkeklerin araya girmesiyle arbede son buldu. Ardından Özdemir'in yeğeni, sokakta taşkınlık yapan grubu cep telefonuyla kaydetmeye başladı. Grup, Özdemir'in yeğenine tehditler savurup evini taşladı. İhbar üzerine olay yerinde gelen polis ekipleri, Özdemir'e saldıran genç kadını gözaltına aldı. Şiddet gören Semra Özdemir ise karşı taraftan şikayetçi oldu.

Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çiftin saldırısına uğradı

"KAPIYI TEKME VURARAK AÇTILAR BANA SALDIRDILAR"

Yaşananları anlatan Semra Özdemir, "Öğlen saat 14.00'dan başlayarak yan tarafta içiyorlarmış. Uyuşturucu madde. İki kız bu semtin kızları değil, Gaziosmanpaşa'dan gelmişler. Saat 21.00 gibi, bizim şu bodruma girmişler bir kız bir erkek. Uygunsuz vaziyette annem yakalıyor onları. Ben çıkıyorum dışarı, kovalıyorum onları. Sonra bizi niye kovaladınız diye bana saldırıyorlar. Ben de kapıyı kapattım, kapıya tekme vurarak açtılar bana saldırdılar. Kız saçımı tuttu, sürükledi yerlerde. Şikayetçi oldum şu an karakoldalar şikayetçi oldum. Cezalarını çekmelerini istiyorum. Bizi dövdükten sonra, yeğenim videoya çekiyordu. 'Niye çekiyorsun' diye evi taşlamaya başladılar" dedi.

Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çiftin saldırısına uğradı
Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çiftin saldırısına uğradı

Son Dakika 3.Sayfa Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çiftin saldırısına uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Gakko 23: Ne günlere kaldık 62 1 Yanıtla
  • Ahmed Mehmed: Utanmada yok 58 1 Yanıtla
  • Gülay Güneş: yazıklar olsun şu gençliğe bak 47 2 Yanıtla
  • HÜSEYİN DALCI: 22 yıl önce "Asım'ın neslini " yetiştireceğiz diye iktidara gelen AKP nin gençleri bunlar galiba ! 16 26 Yanıtla
  • Mehmet Pamuk: Bunlar nasıl anne baba böyle evlat yetiştirmiş 20 2 Yanıtla
  • Galatasaray Spor kulübü: Ferhat eserin kızı bu. Olacağı buydu zaten 3 3 Yanıtla
  • Kazim : Ayıplar normalleşiyor. Hayal kırıklığı olan bir gençlik. Suçluların haklı olduğu bir dünyaya doğru evriliyor. Güzel ülkem, caydırıcı cezalarımız olsa daha güzel olmaz mı? 1 0 Yanıtla

Advertisement