Skandal görüntü! Düzce Gölyaka Belediyesi'ne ait araç lağım suyunu Melen Çayı'na boşalttı - Son Dakika
Güncel

Skandal görüntü! Düzce Gölyaka Belediyesi'ne ait araç lağım suyunu Melen Çayı'na boşalttı

Düzce Gölyaka Belediyesi, kanalizasyon temizleme aracında topladığı her türlü kirleticiyi ve hastalık yapıcı mikropları içeren lağım suyunu İstanbul'a su sağlayan Melen Çayı'na boşalttı. Görüntüler sosyal medyada infiale neden olurken, vatandaşlar yetkililere seslenerek ağır yaptırımlar uygulanması çağrısında bulundu.

13.05.2024 13:23  Güncelleme: 13:37

Sosyal medya platformu X'te çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılan bir video kısa sürede özellikle İstanbul'da yaşayan vatandaşlarda infiale neden oldu.

LAĞIM SUYUNU MELEN'E BOŞALTTILAR

Düzce Gölyaka Belediyesi'ne ait kanalizasyon temizleme aracı topladığı her türlü kirletici ve hastalık yapıcı mikropları taşıyan lağım suyunu İstanbul'a su sağlayan Melen Çayı'na boşaltırken görüntülendi.

VATANDAŞLAR YETKİLİLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydettiği video büyük tepki çekerken, yetkililere seslenen kullanıcılar skandal olayın sorumluları hakkında ağır yaptırımlar uygulanması çağrısında bulundu.

Son Dakika Güncel Skandal görüntü! Düzce Gölyaka Belediyesi'ne ait araç lağım suyunu Melen Çayı'na boşalttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ender Redne: İstanbul bunu hakediyor olabilirmi ? Zaten başka il ve ilçelerinde kaynaklarını sömürüyor 0 1 Yanıtla

Advertisement