Liselerarası Genç Erkek ve Kız Basketbol Müsabakalarının Kuraları Çekildi - Son Dakika
Spor

Liselerarası Genç Erkek ve Kız Basketbol Müsabakalarının Kuraları Çekildi

Liselerarası Genç Erkek ve Kız Basketbol Müsabakalarının Kuraları Çekildi

Bilecik’te yapılacak olan Liselerarası Genç Erkek ve Genç Kızlar Basketbol Müsabakaları’nın kura çekimi gerçekleştirildi.

17.01.2015 12:11

Bilecik'te yapılacak olan Liselerarası Genç Erkek ve Genç Kızlar Basketbol Müsabakaları'nın kura çekimi gerçekleştirildi.

Bilecik Gençlik Merkezi binasında yapılan kura çekimine turnuvaya katılacak 23 takımın temsilcileri, Bilecik Basketbol İl Temsilci Aziz Torun ve Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Çekilen kuralar sonrası gruplar; Genç Erkekler Basketbol Grup müsabakalarında A grup, İstanbul Özel İstek Bilge Kağan Anadolu Lisesi, Isparta Özel Altınbaşak Anadolu Lisesi, Kocaeli Necip Fazıl Anadolu Lisesi, Manisa Yunus Emre Spor Lisesi, B grubu, Eskişehir Özel Gelişim Anadolu Lisesi, Kütahya Anadolu Lisesi, Bilecik Anadolu Lisesi, Antalya Döşemealtı Özel Toros Anadolu Lisesi, C grubu, Bolu Fen Lisesi, Ankara Özel Gürçağ Anadolu Lisesi, İzmir Çiğli Özel Türk Koleji, Sakarya Özel Enka Anadolu Lisesi şeklinde oluştu.

Genç Kızlar Basketbol Grup müsabakasında ise guruplar; A grubu, İzmir Karşıyaka Anadolu Lisesi, Eskişehir Özel Gelişim Anadolu Lisesi, Manisa Yunus Emre Spor Lisesi, Konya Selçuklu Anadolu Lisesi, B grubu, Bilecik Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yalova Anadolu Lisesi, Kocaeli C. Elginkan Anadolu Lisesi, İstanbul Bayırköy Özel Oğuzkaan Koleji, C grubu; Antalya Muratpaşa Anadolu Lisesi, Bolu M. Çizmecioğlu Anadolu Lisesi, Kütahya A.Selahattin Erkasap Spor Lisesi şeklinde oluştu.

Çekilen kuralar sonrası turnuvayı değerlendiren Bilecik Basketbol İl Temsilcisi Aziz Torun, 23 takımı Bilecik'te daha hiç ağırlanmadıklarını belirterek, "İnşallah bu zor kış günlerinde böyle bir turnuvayı kaldıracağız. Sağ olsun Bilecik Belediyesi gelen takımlar için kolaylık sağladılar. Aslında biz turnuvayı talep ederken bir tane yeni yapılan 2 bin 500 kişilik spor salonumuz vardı. Biz bunu düşünerek turnuvayı talep etmiştik, ama maalesef ısınma problemleri yüzünden yetişmedi. Üniversite sağ olsun bize bu konuda çok yardımcı oldu. Üniversitenin ve mevcut olan Atatürk Spor Salonunu kullanacağız. Her gün 11 olmak üzere 3 gün boyunca 33 tane maçı oynatacağız. Pazar günü Erkekler Belediye takımımızın da maçı var. Bu durum Bilecik için çok yoğun bir tempo. Bu bizler için çok önemli. Maalesef ilimizde çok az sayıda müsabaka yapılıyor. Okul takımlarımız ve kulüp sayılarımız çok az. Biz burada bir vizyon oluşturmaya çalışıyoruz. İnsanlar bu takımları gördükçe ilginin arttırılmasını istiyoruz. İnşallah bunların devamı da gelecek. Çok ciddi, çok donanımlı takımlar var ve ben her takıma başarılar diliyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Liselerarası Genç Erkek ve Kız Basketbol Müsabakalarının Kuraları Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement