Eskişehirspor, tecrübeli savunma oyuncusu Kaan Dorak'ı transfer etti - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor, tecrübeli savunma oyuncusu Kaan Dorak'ı transfer etti

Eskişehirspor, tecrübeli savunma oyuncusu Kaan Dorak\'ı transfer etti

2023-2024 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) için transfer çalışmalarına devam eden Eskişehirspor, Kaan Dorak ile anlaşma yaparak kadrosunu güçlendirdi. 31 yaşındaki savunma oyuncusu daha önce Tarsus İY, Eyüpspor, Isparta 32 Spor, Edirnespor gibi takımlarda forma giymişti.

22.09.2023 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2023-2024 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) için transfer çalışmalarına devam eden Eskişehir spor, kariyerinde Tarsus İY, Eyüpspor, Isparta 32 Spor, Edirnespor gibi takımlarda forma giymiş, tecrübeli savunma oyuncusu Kaan Dorak ile anlaşma yaparak renklerine bağladı.

Eskişehirspor, yeni sezon transfer çalışmalarında bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Siyah-kırmızılı ekip, son olarak Edirnespor oynayan 31 yaşındaki savunma oyuncusu Kaan Dorak ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

Kulüpten yapılan sosyal medya paylaşımlarında, "Kulübümüz kariyerinde Tarsus İY, Eyüp spor, Isparta 32 Spor, Edirne spor gibi takımlarda forma giymiş, tecrübeli defans oyuncusu Kaan Dorak ile anlaşma sağlamıştır. Kaan Dorak'a kulübümüze hoş geldin diyor; hedeflerimiz yolunda şanlı formamız altında nice başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor, tecrübeli savunma oyuncusu Kaan Dorak'ı transfer etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement