Erzurum'da düzenlenen Deaflympics'te Curling Milli Takımı Macaristan'a mağlup oldu - Son Dakika
Spor

Erzurum'da düzenlenen Deaflympics'te Curling Milli Takımı Macaristan'a mağlup oldu

Erzurum\'da düzenlenen Deaflympics\'te Curling Milli Takımı Macaristan\'a mağlup oldu

Erzurum'da düzenlenen 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'nda (Deaflympics) karışık çiftler kategorisinde mücadele eden Curling Milli Takımı, Macaristan'a 11-0 kaybetti. Organizasyonda diğer müsabakalarda ise Güney Kore, Kenya'yı 2-0 hükmen, Çin, Polonya'yı 13-8, Ukrayna ise İsviçre'yi 9-4 yendi.

01.03.2024 17:34  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da düzenlenen 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'nda (Deaflympics) karışık çiftler kategorisinde mücadele eden Curling Milli Takımı, Macaristan'a 11-0 kaybetti.

Kentte düzenlenen ve 12 Mart'a kadar sürecek organizasyonda, 36 ülkeden 1003 sporcu, 6 branşta ülkelerini en iyi şekilde temsil etmek için mücadele veriyor.

Bu kapsamda sporcular curling branşında yarışmak için Yakutiye-Erzurum Curling Salonu'nda buza çıktı.

Karışık çiftler kategorisinde mücadele eden milliler, organizasyonun ikinci karşılaşmasında Macaristan'a 11-0 mağlup oldu.

Aynı zamanda yapılan diğer müsabakalarda ise Güney Kore, turnuvaya gelmeyen Kenya'yı 2-0 hükmen, Çin, Polonya'yı 13-8, Ukrayna ise İsviçre'yi 9-4 yendi.

Günün sabahki mücadelelerinde de Çin, Kenya'yı hükmen 2-0, Ukrayna, Macaristan'ı 8-5, Japonya, Polonya'yı 11-3, İsviçre ise Güney Kore'yi 12-6 mağlup etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Erzurum'da düzenlenen Deaflympics'te Curling Milli Takımı Macaristan'a mağlup oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement