Dha Adana Bürosu Bölge Spor Haberleri - Son Dakika
Spor

Dha Adana Bürosu Bölge Spor Haberleri

Dha Adana Bürosu Bölge Spor Haberleri

ZİRAAT Türkiye Kupası'nda sahasında konuk ettiği PTT 1'inci Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nu 3-1 mağlup ederek, yoluna devam eden Bölgesel Amatör Ligi takımı Niğde Belediyespor, tur atlamanın sevincini yaşıyor.

03.10.2013 16:24

Dha ADANA BÜROSU BÖLGE SPOR HABERLERİ

-------------------------------------------

Niğde Belediyespor'da tur sevinci

ZİRAAT Türkiye Kupası'nda sahasında konuk ettiği PTT 1'inci Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nu 3-1 mağlup ederek, yoluna devam eden Bölgesel Amatör Ligi takımı Niğde Belediyespor, tur atlamanın sevincini yaşıyor.

Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya, Mersin İdmanyurdu galibiyetini torunu dünyaya gelen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a hediye ederken, şöyle konuştu: "Biz yönetim olarak kazanacağımıza inanıyorduk. Geçen yılda Beşiktaş'a aynı tarifeyi uygulamak istemiştik. Şanssızlıktan dolayı Beşiktaş'a elendik. Futbolcularımıza ve teknik heyete teşekkür ediyoruz. Bizim hedefimiz 3. Lig'e çıkmak. Ama yanında da Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebileceğimiz yere kadar gitmek ve guruplara kalmak istiyoruz. Bizim takımımızın da bunu başarabilecek güçte olduğuna inanıyorum."

Teknik direktör Cengiz Seçsev ise, "Kupanın Türkiye genelinde düzenlenmesinin ne kadar faydalı olduğu, ne kadar faydasız olduğu bugün ortaya çıktı. Türkiye'nin her yerinde futbol oynandı ve rakiplerin güç önemi olmadığı sadece sahada mücadelenin gerektirdiğini futbolcularım sahada gösterdi. Rakibimiz bizi küçümsedi. Bizde aradaki lig farkını daha çok koşarak ve mücadele ederek kapattık. Eksik futbolcuları yoktu. 5 tane asıl futbolcuları sahadaydı. Oyuncu değişikliği ile 3 tane as oyuncu daha aldılar. Önemli olan o değil. Sahaya 11 kişi onlar, 11 kişi biz çıkıyoruz. Mücadeleyi gösterdik. ve sonuçta kazandık" diye konuştu.

UM (AP)

////////////////////////////

Botaş Cup'ta heyecan sürüyor

YENİ sezon öncesi takımların hazırlıkları ve eksiklerini kapatmaları bakımından büyük bir öneme sahip olan Botaş Cup Basketbol Turnuvası'nın 10'uncusu Menderes Spor Salonu'nda yapılan maçlarla devam ediyor.

Adana Botaşspor, Ceyhan Belediyespor, Homend Antakya, Mersin Büyükşehir Belediyespor ve Tarsus Belediyesi olmak üzere 5 takımın katıldığı turnuva pazar günü sona erecek.

Turnuvanın son derece heyecanla devam ettiğini belirten Adana Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu, şöyle konuştu: "Oynanan maçlarda takımların ortaya koyduğu mücadele, tribünlerdeki seyircileri de heyecanlandırıyor. Güzel bir turnuvaya imza atıyoruz. Adanalı basketbol severleri turnuvayı yakından takip etmeye bekliyoruz."

TARSUS'A KEBAP MORALİ

Botaş Cup nedeniyle Adana'da bulunan Tarsus Belediyespor'a Büyük Adana Kebap işletmecileri Murat Elban ve Soner Sarp ile Metin Altunkaynak kebap ziyafeti verdi.. Yemeğe Tarsus Belediyesporlu oyuncular ve yöneticiler katıldı. Tarsus ekibinin yabancı oyuncuları, Adana Kebabı'nın lezzetini çok beğendiklerini söylerken, yemekten sonra yapılan katmeri de iştahla yediler.

DHA (AP)

//////////////////////////

Nöbetçi hoca görevde

Arın'la çalışmalara devam

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Adanaspor'da Ercan Albay'dan boşalan teknik direktörlük görevi için arayışlar sürerken, takımı Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın, Denizlispor karşılaşmasına hazırlıyor.

2 gündür takımın başında antrenmana çıkan Eyüp Arın, "Bizim için Adanaspor çok önemli. Bugün bize ihtiyaç duyuldu ve elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Adanaspor her şeyden önemlidir. Takımı Denizlispor maçına hazırlamaya çalışıyoruz. Yeni hocamız göreve gelene kadar biz görevimizi yapacağız" dedi.

DHA (AP)

//////////////////////////

Kadınlarda Gençlikspor, Erkeklerde Çukobirlik şampiyon

Amatör Spor Haftası

GENÇLİK ve Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen "Amatör Spor Haftası" etkinliği kapsamında gerçekleştirilen hentbol müsabakalarında kadınlarda Adana Gençlikspor Kulübü, erkeklerde ise Çukobirlikspor şampiyon oldu.

Şakirpaşa Halk Eğitim Merkezi'ni 22-18, Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalarda büyük şölen havasında geçerken kadınlarda deneyimli kadrosuyla Gençlikspor Kulübü, güçlü rakibi Şakirpaşa (HEM) Spor'u 22-18 mağlup etti.

Erkekler'de ise Çukobirlikspor'un eski sporcularının oluşturduğu Adana Karması takımı, Süper Lig'de mücadele eden Çukobirlikspor'a 20-26 mağlup oldu. Karşılaşmadan sonra, şampiyon olan ve ikinci olan takımların kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürlerinden Kazım Tekin ile Mahmut Kır, Federasyon İl Temsilcisi Metin Muhacir ve Çukobirlikspor Kulübü Başkanı Bülent Dede verdi.

DHA (AP)

///////////////////////////

Şanlıurfa alarmı

ZİRAAT Türkiye Kupası ikinci tur maçında Bafraspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle dönen Adana Demirspor, bir taraftan tur sevinci yaşarken, diğer taraftan da ligde oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanmak istediklerini belirten teknik direktör Yücel İldiz, "Uzun zaman sonra seyircimizin önünde ilk maçımıza çıkacağız. Tribünleri dolduran taraftarlarımızın 90 dakika desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz" dedi.

MAÇ PAZARTESİ 19.00'DA

Adana Demirspor'un Şanlıurfaspor ile oynayacağı karşılaşmanın saati değiştirildi. İlk olarak cumartesi günü saat 20.00 olarak açıklanan karşılaşma, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana Mitingi nedeniyle pazartesi günü saat 20.00'a alınmıştı. Yeni yapılan değişiklikle de karşılaşmanın saat 19.00'da oynanacağı açıklandı.

DHA (AP)

///////////////////////////

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Dha Adana Bürosu Bölge Spor Haberleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement