Fransız yıldız Franck Ribery, 39 yaşında futbolu bıraktı - Son Dakika
Spor

Fransız yıldız Franck Ribery, 39 yaşında futbolu bıraktı

Bir dönem Galatasaray'da oynayan Fransız yıldız Franck Ribery, 39 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı. Bayern Münih formasıyla büyük başarılar yaşayan ve son olarak Salernitana için top koşturan Ribery, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Top durabilir ama içimdeki futbol aşkı asla." ifadesine yer verdi.

21.10.2022 15:05  Güncelleme: 15:53

İtalya Serie A ekibi Salernitana forması giyen Franck Ribery kramponlarını astı. Fransız yıldız 39 yaşında futbolculuk kariyerini noktaladığını açıkladı.

"BU MACERADA BANA EŞLİK EDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Bayern Münih ile tarihi başarılar yaşadıktan sonra Fiorentina'ya ardından da Salernitana'ya transfer olan Franck Ribery, emeklilik kararını sosyal medyadan duyurdu. Fransız yıldız yaptığı paylaşımda, "Top durabilir ama içimdeki futbol aşkı asla... Bu büyük macerada bana eşlik eden herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Franck Ribery futbolculuk kariyerine nokta koydu: Top durabilir ama içimdeki futbol aşkı asla

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Galatasaray formasını 2005 yılında giyen Ribery, sarı-kırmızılılarla 14 maça çıkmıştı. Efsane futbolcu daha sonra sırasıyla Marsilya, Bayern Münih, Fiorentina ve Salernitana'da top koşturdu. Ribery, Bayern ile 9 kez Bundesliga ve 1 kez de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Fransız yıldız Franck Ribery, 39 yaşında futbolu bıraktı

Son Dakika Spor Fransız yıldız Franck Ribery, 39 yaşında futbolu bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • süleyman hakan gökşen: bir dönem dediğiniz, sadece Fenerbahçe ile oynanan Türkiye kupası maçı sonrasında yatırılması gereken parayı GS yönetimi geciktirince belki de Hacı dan sonra gelen en önemli bir futbolcuyu başka takıma kaptırdılar. 2 0 Yanıtla

Advertisement