Beşiktaş'a gideceği iddia edilen teknik direktör Mehmet Özdilek: Erzurumspor ile sözleşmem var - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'a gideceği iddia edilen teknik direktör Mehmet Özdilek: Erzurumspor ile sözleşmem var

Beşiktaş\'a gideceği iddia edilen teknik direktör Mehmet Özdilek: Erzurumspor ile sözleşmem var

Beşiktaş'ta sportif direktörlüğe getirileceği konuşulan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Benim şu anda imza attığım bir kulüp var. Erzurum'da olmaktan çok mutluyum" dedi.

05.05.2020 23:12  Güncelleme: 23:37

Beşiktaş'ın efsane futbolcular arasında yer alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, siyah beyazlı kulübe sportif direktör olarak gideceği şeklindeki iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkanı Ahmet Nur Çebi ile arasının çok iyi olduğunu söyleyen Özdilek, "Benim şu anda imza attığım bir kulüp var. Erzurum'da olmaktan çok mutluyum. Şu gün itibariyle varsayım üzerinden konuşmak çok doğru değil. Ahmet Nur Çebi'yle çok samimi bir ilişkim var. Onunla zaman zaman konuşuyoruz ancak şu an için böyle bir düşüncem yok. Bugün itibariyle tek düşüncem bulundum camiayı üst lige çıkarmak" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Beşiktaş'a gideceği iddia edilen teknik direktör Mehmet Özdilek: Erzurumspor ile sözleşmem var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • DEMOGOJİ: BULUNDUĞUN CAMİADA BAŞARISIZ OLUNCA BAŞLARSIN TANIDIK MUHABİRLERE bejeke HABERİ YAPTIRMAYA. HERKES HERKESİ TANIYOR MEHMET, DİN KARDEŞİYİZ YAPMA BİZE BUNU.. İSTEMEM YAN CEBİME KOY TAKTİĞİ YAPMA.. 4 0 Yanıtla

Advertisement