Ne umutlarla transfer edilmişti! Fenerbahçe'de milli yıldıza da yol göründü - Son Dakika
Spor

Ne umutlarla transfer edilmişti! Fenerbahçe'de milli yıldıza da yol göründü

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Cengiz Ünder, beklenen performansı gösteremeyince transfer listesine konuldu. Sezon başında 15 milyon euroya transfer edilen milli futbolcu için eski takımı Roma devreye girdi. Roma, 3 milyon euro kiralama bedeli ve 9 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonuyla teklifte bulundu. Fenerbahçe'nin bu teklife ilk aşamada olumlu yaklaştığı ve görüşmelerin sezon sonunda devam edeceği belirtildi.

09.05.2024 15:09  Güncelleme: 15:20

Son haftalarda kritik puan kayıpları yaparak şampiyonluk yarışında büyük yara alan Süper Lig devi Fenerbahçe'de yıldız oyuncu Cengiz Ünder ile yollar ayrılıyor.

15 MİLYON EUROYA TRANSFER OLDU

Sezon başında Marsilya'dan Fenerbahçe'ye 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında katılan Cengiz Ünder beklentileri karşılayamadı. Başarılı futbolcunun gösterdiği performans takımı mutlu etmezken, eski takımından gelen teklif ilk aşamada olumlu karşılandı ve beklemeye geçildi.

ROMA DEVREDE

Fenerbahçe'ye kiralık olarak teklif yapan Roma, 3 milyon euro kiralama parası + 9 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonlu teklifte bulundu. Sarı-lacivertlilerin ilk aşamada bu teklife olumlu yaklaştığı öğrenildi.

Ne umutlarla transfer edilmişti! Fenerbahçe'de milli yıldıza da yol göründü
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Ne umutlarla transfer edilmişti! Fenerbahçe'de milli yıldıza da yol göründü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ferhat eser: gese spa kulübünün kızıyla karısı adamın tüm enerjini bitirdi adam idmanı sahada değil evde yapıyordu hahahaha: )) 3 5 Yanıtla
    ferhat eser: gese spa kulübü karın ayfer yumuşacık süt beyazı tazecik 3 3 Galatasaray Spor kulübü: Galatasaray’ımızın enerjisi bitmez 50 milyon taraftar var birimiz yorulsa birimiz geçeriz arkana 4 1

Advertisement