Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Kars Valisi Ziya Polat'ı ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Kars Valisi Ziya Polat'ı ziyaret etti

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Kars Valisi Ziya Polat\'ı ziyaret etti

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars'a ziyaret gerçekleştirerek Vali Ziya Polat'ı makamında ziyaret etti. Arslan, Polat ile Kars'ta hayata geçirilen ve yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu ve Kars'a destek vermeye devam edeceğini belirtti. Vali Polat ise Kars'a hizmet etmek için burada olduğunu ve devletin bütün yatırımlarının Kars'a yapılacağını ifade etti.

25.10.2023 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Kars'a gelen 65. Hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti MKYK üyesi Ahmet Arslan, Vali Ziya Polat'ı makamında ziyaret etti.

Vali Ziya Polat'a yeni görevinde başarılar dileyen Arslan, bir süre Polat ile sohbet etti. Kars'ta hayata geçirilen ve yapılması planlanan projeler hakkında Polat ile fikir alış verişinde bulunan Arslan, Kars'a her türlü desteği vermeye devam edeceğini kaydetti.

Arslan'ı makamında ağırlayan Vali Ziya Polat, Kars'a hizmet etmek için burada olduğunu ve Kars'ın devletin bütün yatırımlarından nasibini alacağını belirtti.

Sıcak bir ortamda geçen ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Kars Valisi Ziya Polat'ı ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement