Türkiye'nin En Zengini Erdoğan - Son Dakika
Politika

Türkiye'nin En Zengini Erdoğan

Türkiye\'nin En Zengini Erdoğan

Yerel Seçimler İçin Partisinin İstanbul Adaylarını Açıklayan DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, AKP ve CHP'ye Sert Çıktı.

13.02.2009 02:17

Yerel seçimler için partisinin İstanbul adaylarını açıklayan DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, AKP ve CHP’ye sert çıktı.

Türkiye’nin en zenginlerinin AKP’nin patronları olduğunu söyleyen Sezer, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Sabancı ve Koç’tan daha zengin hale geldiğini belirterek, şöyle dedi: "7 yıldır trilyonlar içinde yüzüyorlar. Türkiye’nin en zengin insanları AKP’nin patronları. Halkımıza sesleniyorum, senin 10 sene evvel şiir okudu diye posterlerini astığın adam, bugün Türkiye’nin en zengin adamı. Bu nasıl bir düzen, nasıl bir sistem? Tayyip Erdoğan’a soruyorum senden zengini var mı? Nereden buldun bu paraları ey Tayyip Efendi? Bu paraların hesabı dünyada soran yok zannediyorsun, öbür dünyada da mı sorulmayacak sanıyorsun?"

Zeytinburnu Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak daha önceden MHP ve DYP’den aday olan Ahmet Vefik Alp’i gösteren Sezer, eleştirileri, AKP iktidarından kurtulmak için küçük olsun, benim olsun siyasi anlayışını reddettiklerini belirterek yanıtladı. Bunun dar kafalı siyasetçilerin anlayışı olduğunu söyleyen Sezer, milletvekillerinin açıklamasının da parti içindeki demokrasinin göstergesi olduğunu söyledi.

DSP’nin bazı adayları şunlar: Bakırköy: Dr. Ahmet Bahadırlı, Beşiktaş: Ayfer Atay , Kadıköy: Arif Atılgan, Sarıyer: Op. Dr. Cengiz Alp, Sultanbeyli: Hikmet Demircan, Şişli: Mustafa Sarıgül, Üsküdar: Levent Kırca.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Türkiye'nin En Zengini Erdoğan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement