Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'da vatandaşlarla buluşuyor - Son Dakika
Politika

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'da vatandaşlarla buluşuyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum\'da vatandaşlarla buluşuyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, memleketi Erzurum'da vatandaşlarla buluşmak için program düzenliyor. Beraberindeki siyasi temsilcilerle birlikte Oltu ilçesine gelen Bakan Tekin, yoğun kar yağışı altında karşılandı. Program kapsamında vatandaşlarla bir araya gelecek olan Bakan Tekin, esnaf ziyaretleri ve okul ziyaretleri yapacak.

07.03.2024 13:13  Güncelleme: 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 31 Mart yerel seçimleri öncesi memleketi Erzurum'da vatandaşlarla buluşuyor.

Beraberinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül ile Oltu ilçesine gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i ilçe girişinde yoğun kar yağışı altında yüzlerce vatandaş davul zurna ve halaylarla karşıladı.

Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, AK Parti Belediye Başkan Adayı Adem Çelebi, İlçe Başkanı Oğuz Yavuz ve çevre ilçe başkanlarının katıldığı karşılamada Bakan Tekin vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

Hemşehrilerinin yoğun ilgisini gören Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Efkan Ala Konferans Salonu'nda yaklaşık bin kişinin katılacağı programda vatandaşlarla bir araya gelecek. Oltu'da esnaf ziyaretlerinde bulunacak Bakan Tekin, Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğretmenlerle de bir araya gelecek. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'da vatandaşlarla buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement