Erdoğan'dan CHP yönetimine sert sözler: Neredeyse Kılıçdaroğlu'nun kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar - Son Dakika
Politika

Erdoğan'dan CHP yönetimine sert sözler: Neredeyse Kılıçdaroğlu'nun kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'da düzenlediği mitingde ana muhalefet partisine yüklendi. Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun partiden uzaklaştırılmasına atıfta bulunan Erdoğan, ''Yere göğe sığdıramadıkları genel başkanlarını partiden öyle bir kazıyıp attılar ki neredeyse kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar. Halbuki seçim gecesi hepsi de ne diyordu? 'Kazandık, kazanıyoruz.' Bu nakaratla milletin aklıyla dalga geçiyorlardı.'' dedi.

25.02.2024 19:55  Güncelleme: 23:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da AK Parti mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Ana muhalefete yüklenen Erdoğan, Özgür Özel liderliğindeki yeni CHP yönetiminin, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partiden uzaklaştırmasına yorumda bulunarak, "Yere göğe sığdıramadıkları genel başkanlarını partiden öyle bir kazıyıp attılar ki neredeyse kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar. Halbuki seçim gecesi hepsi de ne diyordu? 'Kazandık, kazanıyoruz.' Bu nakaratla milletin aklıyla dalga geçiyorlardı." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. CHP'ye yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler: Neredeyse Kılıçdaroğlu'nun kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar

"TÜM SUÇU KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLEYİP KENDİLERİNİ TEMİZE ÇIKARDILAR"

"Biliyorsunuz mayıs ayında cumhurbaşkanı adayı olarak milletin önüne çıkardıkları, peşine de 6 tane yardımcı adayı taktıkları bir zat vardı. Hatırlıyorsunuz." diyen Erdoğan, "Seçimde umduklarını bulamayınca tüm suçu cumhurbaşkanı adaylarına yükleyip kendilerini temize çıkardılar." değerlendirmesinde bulundu.

"NEREDEYSE ŞERO'YU BİLE KAPIDAN İÇERİ SOKMAYACAKLAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerinin devamında, "Yere göğe sığdıramadıkları genel başkanlarını partiden öyle bir kazıyıp attılar ki neredeyse kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar. Halbuki seçim gecesi hepsi de ne diyordu? 'Kazandık, kazanıyoruz.' Bu nakaratla milletin aklıyla dalga geçiyorlardı. Döktükleri timsah gözyaşlarını saymıyorum. Demek ki mesele, ülke yönetimine talip olma iddiası değilmiş. Mesele sadece kendi partilerinde kimin borusunun öteceği meselesiymiş." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler: Neredeyse Kılıçdaroğlu'nun kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar
Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'nin kedisi Şero

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "CHP yönetimi, sadece bu ülkenin muhalefet enerjisini özellikle sömürüp işe yaramaz hale getirmekle bile, millet ve tarih nezdinde sigaya çekilmeyi hak ediyor. Şimdi buradan, Adana'dan öyle bir ses verin ki duymayan kulaklar bile duysun. Nasırlaşmış yürekler bile titresin. Hazır mıyız? Adana, Allah'ına kurban Adana. 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için kararlı mıyız? 31 Mart'ta gerçek belediyeciliği tercih ediyor muyuz? Bunun için seçim gününe kadar ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Seçim akşamı Adana ile birlikte Türkiye haritasını Cumhur İttifakı'nın renkleriyle boyamaya var mıyız? Rabb'im hepinizden razı olsun."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingdeki açıklamalarından satır başları:

Alandakileri "Sordum, sual ettim elden, obadan. Nicedir bilirim halin Adana. Bu güzellik sana Kadir Mevla'dan, şekerden tatlıdır dilin Adana." diyerek selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeğin ve bereketin şehri, gadasını aldığım Adana'da sizlerle birlikte olmaktan memnuniyet duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler: Neredeyse Kılıçdaroğlu'nun kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar

Karacaoğlan'ın "Ak göğsün üstünde çakır dikeni, bitmeyince gönül yardan ayrılmaz" dizelerini okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: "Bu ten canda durdukça bizim de gönlümüz Adana'dan ayrılmaz. 'Adanalıyık, Allah'ın adamıyık.' şiarıyla, hasbiliğin, harbiliğin, delikanlılığın kitabını yazan Adana, bugün bir başka güzel. Fedakarlığı ve vefakarlığı baş tacı bilen, ağzı dualı büyüklerimizin şehri Adana'yı, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun lokomotif şehri olarak görüyoruz. 'Yüce dağdan aşan yollar bizimdir.' diyerek gök kubbeyi milli sesimizle çınlatan, gönül tellerimizi titreten deyişleriyle Toroslar'ı ve Çukurova'yı vatan yapan aşıkların şehrine de böylesi yakışır."

Konuşmasının bu bölümünde alandakilerin "Doğum gününüz kutlu olsun" sözleri üzerine Erdoğan, "Sağ olun. Bir yaş daha büyüdük." dedi.

Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler: Neredeyse Kılıçdaroğlu'nun kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar


Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Türkülerine kadar yansıyan, dosta düşmana karşı vakur duruşuna meftun olduğumuz Adana'nın yoldaşlığıyla iftihar ediyoruz. 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'na verdiği destekle Adana, inşallah yeni bir destan yazacak. Şöyle dedim: Bana bir resmi rakamı alın, bakalım meydanda durum ne? Ve rakamı aldım. Şu anda Adana'da meydanda 75 bin kişi var. Adana'nın gerçek belediyeciliğe olan hasretini dindirmeye az kaldı. Hazır mıyız? Artık Adana'yı bu malum ellerden almaya hazır mıyız? Bu vesileyle geçtiğimiz mayıs ayındaki seçimlerde şahsımıza ve Cumhur İttifakı'na verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ediyorum. Tabii bu seçimlerde aldığımız yüzde 45 civarındaki oy oranı, Adana'yla aramızdaki güçlü sevgi bağını yansıtmaktan çok uzak. Biz, bunu arzu ettiğimiz seviyeye taşımak istiyoruz. 31 Mart'ı da bunun için bir fırsat olarak görüyoruz. Allah'ın izniyle Adana, 31 Mart'ta sandık patlatarak gerçek potansiyelini ortaya çıkartacaktır. Buna hazır mıyız? Kendi seçmenleri başta olmak üzere milleti 'tıpış tıpış' sandığa gidip oy verecek bir mecburiyet cenderesine sıkıştırmak isteyenlere günlerini göstereceğinize ben inanıyorum."

"ADANA, BÖYLE ARTİSTLİKLERE EYVALLAH EDER Mİ?"

Alandakilere, "Adana, böyle artistliklere eyvallah eder mi?" diye soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adana, kendi iradesini çantada keklik kabul edenlere yol verir mi? Adana, eser ve hizmet nasipsizlerini sırtında taşır mı? Allah'ınıza kurban sizin." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler: Neredeyse Kılıçdaroğlu'nun kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar


Erdoğan, şunları dile getirdi:

"İşte CHP başta olmak üzere muhalefetin halini görüyorsunuz. Parti içindeki iktidar kavgalarından başlarını kaldıramıyorlar. Birbirleriyle uğraşmaktan, birbirleriyle didişmekten fırsat bulamadıkları için başka bir konuyla ilgilenemeyecek durumdalar. Adanalı kardeşlerime soruyorum, bunların yasak savma kabilinden ettikleri üç beş laf dışında ülkenin herhangi bir derdiyle gerçekten dertlenmediklerini görüyoruz. Aynı şekilde şehirlerimizin, oralarda yaşayan insanlarımızın herhangi bir sıkıntısını çözecek bir projelerini duydunuz mu? Uluslararası meselelerde ilkeli bir duruş sergilediklerine şahit oldunuz mu? Göremezsiniz, duyamazsınız. olamazsınız çünkü yok. Ya bunlar hal çadırını, hastane diye benim Adanalı kardeşlerime yutturmaya çalıştılar. Bunlar bu denli yalancı. Daha kendilerine hayrı olmayanların memlekete, millete hayrının dokunması mümkün mü? Kendi çıkarlarından başka hiçbir şey gözü görmeyenlerin, Adana'nın sorunlarıyla ilgilenmesi beklenir mi? Biz, 'Türkiye Yüzyılı' diyoruz. 'Gerçek belediyecilik' diyoruz. 'Hazırız' diyoruz. 'Kararlıyız' diyoruz. Onlar ise kapalı kapılar ardında birbirlerinin kuyusunu kazıyor. Kirli ittifaklarla, hani çay demlersiniz ya, demleniyor. Şaibeli pazarlıklarla seçim kazanma peşinde koşuyorlar."

Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler: Neredeyse Kılıçdaroğlu'nun kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar

"DİK VE DİRAYETLİ DURUŞUYLA TÜM DÜNYADA TAKDİR TOPLAYAN ÜLKE KONUMUNDAYIZ"

İstiklal Marşı'nın "Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda! Canı, cananı, bütün varımı alsın da Hüda, etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda." dizelerini okuyan Erdoğan, şöyle konuştu:

"İşte mesele bu. Biz de cennet vatanımız, aziz milletimiz ve istikbalimizin teminatı çocuklarımız için her alanda mücadele ediyoruz. Karşılaştığımız tüm engellere rağmen hamdolsun vatanımıza olan minnet borcumuzu şimdiye kadar layıkıyla ödedik. Milletin sandıkta namusumuza emanet ettiği iradesine hiçbir zaman gölge düşürmedik. Vesayet güçlerinden, envaiçeşit terör örgütüne kadar Türkiye karşıtlarının tamamını Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle dize getirdik. 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi ülkeyi işgal etme teşebbüsleri karşısında asla geri adım atmadık. Darbe gecesi birileri televizyon karşısında kahvesini yudumlarken, biz milletimizle sırt sırta vererek FETÖ'cü hainlere meydanları dar ettik. Uluslararası arenada ülkemizin hak ve hukukunu, devletimizin çıkarlarını, milletimizin onurunu kararlılıkla savunduk, savunuyoruz. Dış politikada Avrupa'dan 'aferin' almaya çalışan değil, dik ve dirayetli duruşuyla tüm dünyada takdir toplayan bir ülke konumundayız. Uluslararası siyaseti takip eden herkes şu gerçeği artık kabulleniyor. Türkiye sadece bölgesel bir güç olmaktan çıkıp küresel bir güç olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ülkemizin, krizlerin çözümündeki kilit rolü giderek daha fazla anlaşılıyor. Libya'da biz varız. Karabağ'da biz varız. Bütün buralarda Türkiye kardeşleriyle el ele veriyor, omuz omuza veriyor ve bu yolda emin adımlarla yürüyor."

Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler: Neredeyse Kılıçdaroğlu'nun kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar

Dış politikada Türkiye'nin artan itibarının gerisinde güçlü bir savunma sanayisi olduğuna dikkati çeken Erdoğan, şunları söyledi: "Savunma sanayinde dışa bağımlılığımız azaldıkça uluslararası arenada etkinliğimiz artmıştır. Göreve geldiğimizde savunma sanayinde yüzde 80 oranında başkalarına muhtaç durumdaydık. Terörle mücadelede kullandığımız silah ve mühimmatların çoğunu yurt dışından temin ediyorduk. Satın aldığımız silahların kontrolü tam olarak bizde bile değildi. Türkiye'ye asla yakışmayan bu tablo karşısında biz ne yaptık? Diğer alanlarla birlikte özellikle savunma sanayine ağırlık verdik."

"5. NESİL UÇAK ÜRETEBİLEN DÜNYADAKİ 4 ÜLKEDEN BİRİ OLDUK"

Erdoğan, savunma sanayinde "Böyle gelmiş, böyle gider" diyenlerden olmadıklarını, kolay yerine zor ama Türkiye açısından en hayırlı olanı seçtiklerini belirterek, şunları dile getirdi: "Tabanca, tüfek dahil güvenlik güçlerimizin kullandığı silahları kendimiz üretmeye başladık. İnsansız hava araçları gibi yeni gelişen teknolojilere büyük yatırımlar yaptık. Bu alanda çalışan firmalarımızı teşvik ettik. İşte bugün 2005'lerde, 2010'larda toprağa diktiğimiz fidanların, Allah'a binlerce kez hamdolsun, meyvelerini topluyoruz. Yıllar önce başlattığımız projeler bugün hepimizin iftihar vesilesi olan uçaklara, tanklara, gemilere, füzelere, roketlere dönüşüyor. Türkiye savunma sanayisi alanında adeta bir destan yazıyor. Dünyanın ilk SİHA gemisi Anadolu'yu geçen sene hizmete aldık. Kendi tasarımımız, milli denizaltımızı inşa etme aşamasındayız. İHA ve SİHA alanında zaten dünyada ilk üç ülkeden biriyiz. Bugün 34 farklı ülkenin semalarını Türk, İHA ve SİHA'ları koruyor. Geçtiğimiz günlerde milli muharip uçağımız KAAN ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Böylece 5. nesil uçak üretebilen dünyadaki 4 ülkeden biri olduk. Bu gurur 85 milyon olarak hepimizindir. Milletçe inandık, çalıştık, yılmadık ve hamdolsun başardık."

Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler: Neredeyse Kılıçdaroğlu'nun kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar

Savunma sanayi alanındaki başarıların başlangıç olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Gelecek yıllarda yapılanların çok daha fazlasını, daha modernini, daha gelişmişini, daha güçlüsünü, daha ilerisini yapacağız." dedi.

"MUHALEFETİN ÖRNEK GÖSTERDİĞİ ÜLKELERDE KAAN KONUŞULUYOR"

Deniz Kuvvetleri Komutanlığının uçak gemisinin bir üst segmentini yapmak için çalışmalar yürüttüğünü bildiren Erdoğan, şunları kaydetti: "Biz 'yaparız' dedik mi yaparız ve yapacağız. İçimizdeki müzmin muhalifler ve mankurtlar anlamasa da Türkiye'nin nasıl büyük işlere imza attığını dostlarımız ve hasımlarımız çok iyi biliyor. Muhalefetin bize sürekli örnek gösterdiği ülkelerde son dört gündür KAAN konuşuluyor. Türkiye'nin savunma sanayi hamleleri konuşuluyor. Umutlarını Türkiye'ye bağlamış dostlarımız bizim bu başarılarımızla gurur duyarken, elbette rakiplerimiz de endişeye kapılıyor. Daha ne müjdeler vereceğiz inşallah. Öyle garip bir durumla karşı karşıyayız ki bizdeki mankurtlaştırılmış zihinler KAAN'a bakınca kalorifer peteği veya süpürge sapı görüyor. Ama Asya'dan Afrika'ya kadar gönül coğrafyamızdaki 100 milyonlar ise büyüyen, güçlenen, mazlumların umudu haline gelen bir Türkiye görüyor."

Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler: Neredeyse Kılıçdaroğlu'nun kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar

Türkiye'nin başarılarının kendilerinin azmini artırırken, dost ve kardeş ülkelere de cesaret aşıladığını, özgüven kazandırdığını belirten Erdoğan, "İnşallah bu umutları boşa çıkarmayacağız. Türkiye'yi her alanda güçlendirmeye, kalkındırmaya devam edeceğiz. Bir olarak, iri olarak, diri olarak, kardeş olarak hep birlikte Türkiye olarak ülkemizi hedeflerine ulaştıracağız. Türkiye Yüzyılı şafağı sökerken ecdattan aldığımız emaneti hakkıyla bizden sonraki nesillere teslim etmenin kıvancını yaşayacağız." dedi.

"31 MART'TA SANDIKLARI PATLATMAMIZ GEREKİYOR"

Adana'nın her dönemde yaptığı gibi Türkiye Yüzyılı yürüyüşünün de lokomotifliğini yükleneceğine işaret eden Erdoğan, "Tabii bunun için 31 Mart'ta sandıkları patlatmamız gerekiyor. Bugün burada sizden bunun sözünü almak istiyorum. Söz mü?" diye sordu. Alandakilerin "söz" demesi üzerine Erdoğan, "Benim bildiğim Adanalı delikanlıdır, sözünün eridir, verdiği sözde durur." karşılığını verdi.

Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler: Neredeyse Kılıçdaroğlu'nun kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar

Erdoğan, Türkiye'ye ve şehirlere yeni vizyonlar, hedefler gösterirken, güçlü altyapıya güvendiklerini vurgulayarak, Türkiye'nin 21 yılda nereden nereye geldiğini akıl ve vicdan sahibi herkesin kabul edeceğini söyledi. Bu anlayışla Adana'ya 21 yılda 279 milyar liralık yatırım yaptıklarını anımsatan Erdoğan, eğitimde 10 bin 809 yeni derslik inşa ettiklerini, Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesini kurduklarını, gençlik ve sporda 7 bin 959 kişi kapasiteli yüksek öğrenim yurt binaları açtıklarını, 33 bin seyirci kapasiteli stadyumun da aralarında olduğu 55 spor tesisini Adana'ya kazandırdıklarını kaydetti.

Sosyal yardımlarda, Adanalı ihtiyaç sahibi vatandaşlara 20 milyar liralık kaynak aktardıklarını belirten Erdoğan, sağlıkta toplamda 4 bin 255 yataklı 25 hastane ile 71 sağlık tesisini Adanalıların hizmetine sunduklarını söyledi. Erdoğan, Adana'yı 1640 yataklı şehir hastanesi ile buluşturduklarını hatırlatarak, Yüreğir'deki 100 yataklı devlet hastanesi ile iki sağlık tesisinin yapımının devam ettiğini aktardı.

Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler: Neredeyse Kılıçdaroğlu'nun kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar

"ÇUKUROVA HAVALİMANI'NI HİZMETE SUNUYORUZ"

TOKİ vasıtasıyla 18 bin 400 konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettiklerini dile getiren Erdoğan, şunları kaydetti: "6 bin 226 konutun yapımına devam ediyoruz. Kentsel dönüşümde şehrimizde riskli yapı olarak belirlediğimiz 8 bin 873 bağımsız bölümün dönüşümünü gerçekleştirdik. Adana'daki 7 millet bahçesi projemizden üçünü tamamladık, üçünün yapımına, birinin projelendirme çalışmasına devam ediyoruz. Ulaştırmada 249 kilometreden devraldığımız bölünmüş yol mesafesini 431 kilometreye çıkardık. Adana- Karataş yolunu, Kozan-Feke-Saimbeyli- Tufanbeyli yolunu, Ceyhan- Yumurtalık yolunu, İmamoğlu-Ayrım- Aladağ yolunu ve Kozan ayrımı Mansurlu yolunu bu yıl tamamlıyoruz. Şehirdeki tüm demir yollarıyla birlikte Adana- Mersin demir yolunu da yenileyip ilave hat yaptık, seyahat süresini yarıya indirdik. Mersin, Adana, Osmaniye, Gaziantep hızlı tren hattında çalışmalarımız etap etap sürüyor. Mevcut havalimanımıza ilaveten Çukurova Uluslararası Havalimanı da bu yıl içinde tamamlayıp hizmete sunuyoruz."

Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler: Neredeyse Kılıçdaroğlu'nun kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar

Doğu Akdeniz'in en büyük lojistik üssünü Adana'ya kurarak Türkiye'nin uluslararası taşımacılıktaki kilit rolünü daha da güçlendireceklerinin altını çizen Erdoğan, Adana'ya 11 baraj, 39 sulama tesisi, 10 arazi toplulaştırma projesi, 60 taşkın koruma tesisi, bir gölet ve 28 hidroelektrik santrali kazandırdıklarını aktardı.

ADANA'YA YAPILAN YATIRIMLARI ANLATTI

Adana'da toplam 15 bin dekar arazinin sulanmasına hizmet edecek 7 barajın inşasının devam ettiğini belirten Erdoğan, kentte 1,3 milyon dekar zirai araziyi sulamaya açarak, çiftçilere yıllık 9,5 milyar lira tutarında zirai gelir artışı sağladıklarını söyledi.

Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler: Neredeyse Kılıçdaroğlu'nun kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar

Erdoğan, inşaatı süren 12 sulama tesisiyle 535 bin dekar araziyi daha sulamaya açacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti: "Adanalı çiftçilerimize 52 milyar liralık tarımsal hibe desteği ve yatırım yaptık. Sanayi ve teknolojide 2 yeni Organize Sanayi Bölgesi, 3 Endüstri Bölgesi, bir Teknokent, 12 araştırma geliştirme merkezi ve 8 tasarım merkezi kurduk. Tarım ve Orman Bakanlığımız eliyle Adana ve Karataş Organize Tarım Bölgelerini hayata geçirdik. Şimdi de şehrimize bir kimya organize sanayi bölgesi kazandırmak için çalışmalara başladık. İstihdamı desteklemek için Adana'daki işverenlere toplam 9 milyar lira tutarında prim teşviki verdik. Enerjide yaklaşık 224 bin abonesi olan şehrimize tüm ilçeleriyle birlikte doğal gaz arzını sağladık. İnşallah 31 Mart'ta Adana'yı Cumhur İttifakı'nın gerçek belediyecilik vizyonuyla buluşturduğumuzda çok daha fazlasını yapacağız."

Adana ile tüm Türkiye'ye kazandırdıkları bu eserler, hizmetler ve yatırımların kendilerinin referansı olduğunu belirten Erdoğan, "Sizlerin de desteğiyle inşallah Adana'yı yerel yönetimlerde de hak ettiği hizmetlere kavuşturacağımıza inanıyorum. Cumhur İttifakı'mızın büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını ben, sizlere emanet ediyorum. Biliyorum ki sizler, bu adaylarımıza sahip çıkacaksınız." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler: Neredeyse Kılıçdaroğlu'nun kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar

MİTİNGDEN NOTLAR

Miting alanında, "Adana 5'ten büyüktür", pankartı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin fotoğrafının bulunduğu afişin yanı sıra AK Parti ve Türkiye Yüzyılı amblemleri yer aldı. Alana, yarın doğum günü olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, annesi ile fotoğrafının bulunduğu ve üzerinde "Seni doğurana gurban oluruz, doğum günün kutlu olsun Reis" yazan afiş de asıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir ve ilçe belediye başkan adaylarını alfabetik sıraya göre çağırarak tanıttı. Erdoğan, mitingin ardından Adana Valiliğini ziyaret ederek, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'den çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Erdoğan\'dan CHP yönetimine sert sözler: Neredeyse Kılıçdaroğlu\'nun kedisi Şero\'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Politika

Son Dakika Politika Erdoğan'dan CHP yönetimine sert sözler: Neredeyse Kılıçdaroğlu'nun kedisi Şero'yu bile kapıdan içeri sokmayacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Tas Ruhi: Birak chp yi yada Hdp Millet ac gecim yapamiyo Gencler evlenemiyo gelecek kuramiyorlarlar genclerimiz cogu avrupaya kacmak zorunda kaliyo 24 senedir kafayi partililere takmissin . 284 29 Yanıtla
    Merih Can Aris: NATO mermer NATO kafa anlamaz ki yahudi 114 10 hüseyin şen: eee chp olmasaydı bu ülkede reis nasıl 23 sene lider olacaktı sabah akşam chp millet aç mı tok mu geçiniyor mu çocuklarının geleceğini planlıyor mu reisi ne ilgilendirir dostum reisim anca chp de chp nankör olmayın biraz bak bizim için chp nin hakkından geliyor terlik kemirsek ne olacak nasılsa herşeyin sorumlusu chp 9 0 hüseyin şen: ya reis tamam anladık sayın kılıçdaroğlunu bu kadar çok sevdiğini zaten billiyorduk onun sayesinde bunca yıl kazandın son seçimde dönüm noktasıydı ona rağmen kemal bey size altın tepside sundu aday olarak ama artık yeter bizene kemalden kedisinden partisinden siz halka bakın halkın derdine bakın kemalde kemal madem bu kadar düşünüyorsunuz alın yanınıza zaten koşa koşa gelir diye düşünüyorum çoğu liderler partisini bırakıp yada partisinden beraber senin yanında zaten al onuda ne olacak 5 3 hüseyin şen: ee chp olmasa reis nasıl 23 senedir lider olacaktı herşeyin sorumlusu nasıl olsa chp 3 2
  • Sadık Direk: Bizim derdimiz seçim değil geçim geçim sizin derdin her seçimden galip çıkmak siz kazandıkça millet olarak biz kaybediyoruz emekliler kaybediyor etin kg 500 tl olmuş ekonomiden hiiiiç bahsetmiyorsunuz ev kiraları 20 bin olmuş 215 20 Yanıtla
  • yılmaz kapar: Bırak şeroyu meroyu ahmet efendi fatma hanım aç millet geçinemiyor.sen gitmissin kılıctaroglunun şero kedisini gündeme getiriyon.yazık tok acın halinden ne anlarkiiii. 185 17 Yanıtla
  • osman şahin: Yoksuluğa dilenciliğe açlığa sefalete sürüklediğiniz 10 bin tl maaşla geçim derdine düşen emekli ne olacak 76 6 Yanıtla
  • Serkan Basar: ülkenin cumhurbaşkanı benim bildiğim tarafsız olur birde uslubu hiç yakışmamış 71 9 Yanıtla
  • Zafer Oğuz: Adanada Muhsin Yazıcıoğlu'nun Eseri BBP partisi Geliyor.Geliyor Gelmekte Olan 12 65 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement