Dadaşların Erdoğan tutkusu, şarkılara söz oldu - Son Dakika
Politika

Dadaşların Erdoğan tutkusu, şarkılara söz oldu

Dadaşların Erdoğan tutkusu, şarkılara söz oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum Mitingi Öncesinde yoğun mesai harcayan AK Parti Erzurum Teşkilatı, bu yoğunluğun arasında sevgilerinin tezahürü niteliğinde Merhum Sanatçı İbrahim Erkal'ın Tutku eserini Erdoğan için sözlerini ve...

23.12.2022 15:44  Güncelleme: 15:52

Dadaşların Erdoğan tutkusu, şarkılara söz oldu

ERZURUM - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum Mitingi Öncesinde yoğun mesai harcayan AK Parti Erzurum Teşkilatı, bu yoğunluğun arasında sevgilerinin tezahürü niteliğinde Merhum Sanatçı İbrahim Erkal'ın Tutku eserini Erdoğan için sözlerini ve bestesini yenileyerek klip çekimi yaptılar.

Tarihi Erzurum Kalesinde çekimi yapılan klibin tüm çalışmaları E- Nesil Medya tarafından yapıldı. Erzurumlu yerel sanatçıların ve seslerin yer aldığı proje dinleyenleri adeta hayran bıraktı. 24 Aralık'ta gerçekleşecek büyük miting, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, Olimpiyat Millet Bahçesi Karşısında bulunan Miting, Etkinlik ve Gösteri alanında ilk kez Cumhurbaşkanın yapacağı miting ile halka açılması planlanıyor.

"Türkiye Yüzyılı" sloganıyla değişim ve dönüşüm hamlesinin meşalesini yakan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu hamleyi Cumhuriyetin Temellerinin Atıldığı Dadaşlar Diyarında taçlandırmak istiyor.

Dadaşların Erdoğan tutkusu, şarkılara söz oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Dadaşların Erdoğan tutkusu, şarkılara söz oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement