Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan lüks düşkünü vekillere uyarı: Bunlar akıl edilemeyecek şeyler değil - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan lüks düşkünü vekillere uyarı: Bunlar akıl edilemeyecek şeyler değil

AK Parti'de bazı milletvekillerinin ıstakoz ve Rolex marka saat kareleriyle gündeme gelmesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı. Erdoğan'ın kritik MYK toplantısı sonrası yaptığı görüşmelerde bazı isimleri "Benim milletvekillerine ayrıca bir uyarıda mı bulunmam gerekiyor? Bir milletvekiline yediğini, giydiğini paylaşma denilir mi? Bunlar bilinemeyecek, akıl edilemeyecek şeyler değil" dediği öğrenildi.

02.05.2024 10:18  Güncelleme: 10:29

31 Mart yerel seçimlerinde ikinci parti konumuna düşen AK Parti'de bazı milletvekillerinin ıstakoz ve pahalı markalı saatlerle gündeme gelmesi tartışmaların fitilini ateşledi. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik MYK toplantısı sonrası yaptığı görüşmelerde dikkat çeken uyarılarda bulundu.

HEDEFTE İKİ İSİM VAR

Geçtiğimiz günlerde AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın sayılı insanın girdiği Monaco Yat Kulübü'nde ıstakoz yediği anları Instagram hesabından paylaşması, devamında AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun yarım milyonluk Rolex marka saati ile poz vermesi büyük yankı uyandırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan lüks düşkünü vekillere uyarı: Benim ayrıca uyarmam mı gerekiyor?

DEĞİŞİM PEYDERPEY OLACAK

AK Parti MYK seçimin ardından geçtiğimiz günlerde ikinci kez toplandı. 31 Mart'taki oy kaybının nedenlerinin masaya yatırıldığı kritik toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Değişimi peyderpey yapacağız" dediği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan lüks düşkünü vekillere uyarı: Benim ayrıca uyarmam mı gerekiyor?

"BUNLAR AKIL EDİLEMEYECEK ŞEYLER DEĞİL"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MYK toplantısının ardından bazı görüşmelerde bulunduğu ve milletvekillerine ıstakoz, pahalı markalı saat gibi dikkat çeken sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Hürriyet'te yer alan detaya göre; Erdoğan'ın "Milletvekilinin yediğiyle, içtiğiyle, oturduğuyla, taktığıyla, kılık kıyafetiyle daha dikkatli olması gerekmez mi? Benim bu konuda milletvekillerine ayrıca bir uyarıda mı bulunmam gerekiyor? Bir milletvekiline yediğini, giydiğini paylaşma denilir mi? Bunlar bilinemeyecek, akıl edilemeyecek şeyler değil. Herkes milletvekilliği makamının sorumluluğunun farkında olmalı. Milletvekilleri, kendini bir vatandaş gibi konumlandıramaz. Ben herkes gibi saat takıyorum, herkes gibi yemek yiyorum diyemez" sözleriyle vekillerden kendilerine çeki düzen vermelerini istedi.

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan lüks düşkünü vekillere uyarı: Bunlar akıl edilemeyecek şeyler değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ender Kervancıoğlu: Seni taklit ediyorlar. 7 0 Yanıtla

Advertisement