CHP Sözcüsü Faik Öztrak, kongrelerdeki tartışmaları değerlendirdi - Son Dakika
Politika

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, kongrelerdeki tartışmaları değerlendirdi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP kongrelerinde yaşanan tartışmaların demokratik bir süreç olduğunu belirterek, bu tartışmaların kavga olarak sunulmasının neye hizmet ettiğini dinleyenlere bıraktığını söyledi. Öztrak ayrıca, başka bir partinin iç işleriyle ilgili yorum yapmayı tercih etmediklerini ifade etti.

25.09.2023 18:39

CHP'li Öztrak: "Kongrelerdeki demokratik tartışmaları kavga var diye sunmanın neye hizmet ettiğini dinleyenlerin takdirine bırakıyorum"

ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Faik Öztrak, "Kongrelerdeki her demokratik tartışmayı, 'CHP'nin her kongresinde kavga var' diye sunmanın ve sormanın neye hizmet ettiğini dinleyenlerin takdirine bırakıyorum" dedi.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlık ettiği Merkez Yönetim Kurulu toplantısına dair basın açıklamasında bulundu. Açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Öztrak, bir gazetecinin CHP kongrelerinde yaşanan kavgaları sorması üzerine, "Bütün partilerde olduğu kadar bizde de kongre süreçlerinde istenmeyen manzaralarla karşılaşabiliyoruz. Bunlar hakkında da gerekli incelemeleri yapıyoruz ama öyle görünüyor ki bu soruyu soranlar, bizim kongrelerimizde uygar tartışmaları da kavga diye sınıflandırıyorlar. Kongrelerdeki her demokratik tartışmayı, CHP'nin her kongresinde kavga var diye sunmanın ve sormanın neye hizmet ettiğini dinleyenlerin takdirine bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağı iddialarına ilişkin de Öztrak, "Bir başka partinin iç işleriyle ilgili yorumda bulunmamayı tercih ederiz" ifadelerini kullandı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, kongrelerdeki tartışmaları değerlendirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Sözcüsü Faik Öztrak, kongrelerdeki tartışmaları değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement