Asiad Başkanı Aydın, AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı - Son Dakika
Politika

Asiad Başkanı Aydın, AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı

Asiad Başkanı Aydın, AK Parti\'den Milletvekili Aday Adayı

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydın, AK Parti’den Ankara 25. dönem milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

18.02.2015 14:38

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydın, AK Parti'den Ankara 25. dönem milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. " Türkiye'nin dünya gücü olması, millet sevdalılarıyla aynı yolda hizmet etmek, büyük, güçlü Türkiye'nin demokrasi ve özgürlük yürüyüşüne katılmak için" milletvekilliğine aday olduğunu belirten Aydın, "Sivil toplumcu ruhla Meclis'te hemşehrilerime hizmete hazırım" dedi.

ASİAD Başkanı Barış Aydın, AK Parti'den Ankara milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Marriott Otel'de Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir ve TÜGİAD Ankara Başkanı Türker Naslı'nın da yer aldığı basın toplantısında konuşan Aydın, sözlerine Mersin'de vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'a Allah'tan rahmet dileyerek başladı. Aydın, "Bugün Türkiye'nin ağladığı çocuğumuz, büyük üzüntü duyduğumuz Özgecan Aslan için Allah'tan rahmet diliyorum. Sevginin de düşmanları var. Zalimler, ahlaksızlar, caniler ve koklamaya kıyamadığımız çocuklarımızı öldürebilen vicdansızlar var. Çocuğumuz Özgecan'ın maruz kaldığı katliamı lanetliyorum" şeklinde konuştu.

Gelecek nesillere güçlü ve kalkınmış bir Türkiye bırakmak için herkesin daha fazla gayret göstermesi gerektiğini ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"Son 13 yıldır Türkiye'deki kalkınma sürecini çok yakından bilen bir kardeşiniz olarak siyasi istikrarın bu millete kazandırdıklarının farkındayım. AK Parti'nin 2023 ve 2071 gibi hedeflerinden, büyük Türkiye idealinden heyecanlanan birisiyim. Bu topraklarda yaşayan herkes gibi ben de Türkiye'nin yeniden tarih sahnesindeki o güçlü yerini almasını istiyorum. Dünyaya örnek olan medeniyetimizin tekrar dirilmesini, büyük çınarın gölgesinin genişlemesini düşlüyorum. İşte tüm bunlara hizmet edebilmek, Türkiye'nin demokrasi ve özgürlük yürüyüşüne katılmak için milletvekilliğine aday oldum."

"YÜREĞİMDE ANKARA'YA HİZMET SEVDASINI TAŞIYORUM"

Aydın, çok sayıda sivil toplum kuruluşunda başkan, yönetici ve üye olarak görev aldığını, Ankara'ya uluslararası dev yatırımların gelmesi için önemli hamlelere imza attıklarını anımsatarak, "Ankara'nın gelişmesi, Ankara'nın bir sanayi ve endüstri kenti olması, sanat ve kültürünün gelişmesi için bana verilen her görevi yerine getirmek için gayret gösterdim. Kentsel dönüşüm politikalarının belirlenmesinde sektörün temsilcileri olarak katkı sunduk, yatırımcılar için cazibe merkezi olacak bir Ankara için önemli girişimlerde bulunduk. Şimdi aynı ideallerim doğrultusunda yine aynı sivil toplumcu ruhla Meclis'te hemşehrilerimi temsil etmek istiyorum" dedi.

Aydın, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin Cumhuriyet tarihinin dönüm noktalarından biri olacağını, seçimlerle büyük Türkiye yolunda önemli bir dönemece girileceğini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği 'dünya beşten büyüktür' sözünün anlaşılması gerekiyor. Dünyaya adalet, barış ve kardeşliği getiren yeni ve güçlü Türkiye heyecanını taşıyorum. AK Parti hükümetlerinin toplumsal barışı sağlama kararlılığını görüyor, bu iradeyi tüm kalbimle destekliyorum. 2015 seçimleri Türkiye'ye içeride ve dışarıda kurulan tuzaklara, kumpaslara bir cevap olacaktır. Çocuklarımızı geleceğe taşıyacak yeni bir anayasaya ihtiyaç var."

"DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK YÜRÜYÜŞÜNDE BEN DE VARIM"

AK Parti Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan ve Ahmet Davutoğlu ile devam eden liderlik sürecinin cesaret ve başarılarına şahit olduğunu ifade eden Aydın, "Bu liderlik sayesinde bölgesinde bir güven ve istikrar adası olan Türkiye var. Bu istikrarın sürmesi için, Türkiye'nin dünya gücü olması için, millet sevdalılarıyla aynı yolda, aynı vizyonda hizmet etmek için, büyük, güçlü ve lider ülke Türkiye'nin demokrasi ve özgürlük yürüyüşünde milletvekilliğine aday olma kararı aldım. Ankara ve Ankaralılar'ı en iyi şekilde temsil etmeye aday olduğumu sizlerin huzurunuzda ilan ediyorum. Bugün AK Parti davasının, misyon ve vizyonunun parçası olduğumu duyurmanın gururunu sizlerle paylaşmak istedim. Fikrim, benliğim, vicdanım ve kalbimle bu davaya, ideallerini paylaştığım, hedeflerine inandığım bu yolda yürümeye adayım. Bugüne kadar verdiği tüm sözleri tutan, tutamayacağı sözü vermeyen AK Parti'nin bu kutlu yürüyüşünün bir parçası olmaya hazırım. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' ilkesi ile insan odaklı hizmet anlayışının bir parçası olmak adına bugün buradayım. Bugün değişimden korkarsak yarını kaybederiz. İşte bu yüzden aziz milletimiz bir kez daha AK Parti diyecektir" diye konuştu.

Kendisini bir "Ankara sevdalısı" olarak tanımlayan ve Ankaralılar'ı hakkıyla temsil etme arzusunda olduğunu dile getiren Barış Aydın, bu kararı almasında etkili olan ailesi, çalışma arkadaşları ve partililere de teşekkür etti.

Barış Aydın'ın aday adaylığına desteğini belirten ASO Başkanı Nurettin Özdebir de, siyasette dönüşüme ihtiyaç olduğunu kaydederek, Aydın'ın gerek tecrübeleri, gerekse ürettiği proje stokuyla Ankara'ya sağlayacağı katkıya inancının tam olduğunu söyledi.

TÜGİAD Ankara Başkanı Türker Naslı ise, yaklaşık 10 yıldır birlikte çalıştığı Barış Aydın'a desteklerinin tam olduğunu vurguladı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Asiad Başkanı Aydın, AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • muzaffer aşgar topraklık muh hayırlı uğurlu olsu: bariş abi hayırlı olsun inşallah 0 0 Yanıtla

Advertisement