AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı, ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi - Son Dakika
Politika

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı, ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı, ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek seçim stratejileri ve sandık çalışmaları konusunda görüşmeler gerçekleştirdi.

07.04.2023 09:24  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek seçim stratejileri ve sandık çalışmaları konusunda görüşmeler gerçekleştirdi.

Partiden yapılan açıklamaya göre Narlıdere, Güzelbahçe ve Urla teşkilatlarını ziyaret eden Saygılı, partililerle bir araya geldi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Saygılı, seçimler öncesi motivasyonlarının tam olduğunu, 21 yıldır olduğu gibi yine sandığa hazır olduklarını bildirdi.

Milli irade için sandıklara sahip çıkılması gerektiğini belirten Saygılı, şunları kaydetti:

"14 Mayıs seçimleri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi tarihi bir yol ayrımıdır. Milletimiz, akla karanın, basiretliyle basiretsizin, vatanını sevenle bölücüyle kol kola girenin, kendisine hizmet derdi olanla olmayanın farkında. Bu bir dönüm noktası olacak. Çünkü milletimiz, büyük ve güçlü bir Türkiye hedefinin sekteye uğramasına, icraat siyasetinin yerini sözde siyasete bırakmasına izin vermeyecektir. Ancak bizler de yaptıklarımızı vatandaşlarımızla, hemşerilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Asrın felaketini yaşamış bir ülke olarak hem şehirlerimizi ayağa kaldırma, yaraları sarma mücadelesi verip hem de aralıksız yatırım yapmaya devam ediyor olmak her babayiğidin harcı değildir. Terörün yasal yüzlerini masalarına yedinci ortak yaparak seçim almak ve iktidara gelmekten medet umanlar, bir dikili ağacı olmayanlar hasbelkader bunu başarsa vay memleketin haline. Bunu vatandaş söylüyor. İşte bu ihtimale yer vermeyeceğiz."

Urla Atatürk Meydanı'nda ilçe teşkilatı tarafından kurulan iftar çadırında vatandaşlarla iftar yapan Saygılı'nın burada ilk kez oy kullanacak gençlere rozet taktığı da belirtildi.

AK Parti'nin gücünün milletle aynı sofrayı paylaşmasından kaynaklandığını ifade eden Saygılı, 14 Mayıs sandığından da bu gücün getireceği bir sonucun çıkacağını, sahanın verdiği işaretin, icraatların, reformların aralıksız devam etmesi gerektiği yönünde olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı, ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement