SİYODER Siirt'te Gıda Bankası Kuruyor - Son Dakika
Medya

SİYODER Siirt'te Gıda Bankası Kuruyor

SİYODER Siirt\'te Gıda Bankası Kuruyor

SİYODER Ağustos ayı yönetim kurulu toplantısında, Siirt'te gıda bankasının kurulmasına karar verdi.

23.08.2013 12:51  Güncelleme: 14:53

Dernek binasında SİYODER Başkanı ve Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak Başkanlığında, yönetim kurulu üyeler, Op. DR. Ekrem Bilek, Halit Akınay, Cumhur Kılıççıoğlu, Mirza Ekinci ve Ferit Epözdemir katılımıyla SİYODER Ağustos ayı yönetim kurulu gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda yönetim kurulu üyesi Ferit Epözdemir tarafından yönetim kurulu üyelerini gıda bankası için yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapması ardından Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Siirt'te ikamet eden, üretim mekanizmalarına geri dönüşü (sürekli yada geçici sürelerle ) mümkün olmayan ve temel gıda maddelerinin karşılamakta güçlük çeken yurttaşların çağdaş ve adil gıda desteğinde bulunmak, Sosyo-ekonomik açıdan destek yapa bilecek durumda olan kişi şirket, kurum, kuruluş, gurup yada STK örgütleri arasında dayanışma ve yardımlaşama olanaklarını arttırmak, kentte yapılacak çalışmalar kapsamında ortak iş üretme kültürünü arttırma, olası doğal afet ve toplumsal yıkımlarda toplum ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla dernek bünyesinde yapılan alan çalışmasında belirlenecek Kent yoksulluk haritası kapsamında ilk etapta belirlenecek 3 bin aileye yardım kapasitesi olan Gıda Bakansının kurum çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ve belediyenin de ortak olacağı gıda bankasının kısa bir sürerde kurulacağını söyledi.

SİYODER Ağustos ayı yönetim kurulu toplantısı 5 Eylülde dernek binasında gerçekleştirilecek olan Birinci olağan kongre hazırlık çalışmalarının değerlendirilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Medya SİYODER Siirt'te Gıda Bankası Kuruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement