Survivor All Star'da kavga! Sema, tekme ve yumruklarla Pınar'a saldırıyor - Son Dakika
Magazin

Survivor All Star'da kavga! Sema, tekme ve yumruklarla Pınar'a saldırıyor

Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanacak olan bölüm fragmanında Sema ve Pınar arasında kavga çıkıyor. Adada tartıştığı esnada öfkesine hakim olamayan Sema, Pınar'a saldırıyor. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavganın görüntüleri ekrana verilemezken gözünün altı çizilen Sema için acil durum konseyi düzenleniyor. Sema'nın diskalifiye olup olmayacağı ise bugün belli olacak.

26.02.2024 07:44  Güncelleme: 08:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanacak bölümünde ortalık karışıyor. Daha önce kavga eden Sema ve Pınar arasındaki gerilim adada da devam ediyor. Gece yarısı tartışan ikiliden Sema, Pınar'a saldırarak şiddet uyguluyor. Acil durum konseyi düzenlenen yarışmada Sema'nın ne ceza alacağı ise bu akşam yayınlanacak bölümde netleşecek.

"BİZİ PINAR ZANNEDEREK YUMRUK VE TEKME SAVURDU"

Geçtiğimiz bölümlerde oyun esnasında "Lohusa kadın gibisin" benzetmesi üzerinden tartışan ve yıldızları bir türlü barışmayan Sema ve Pınar adada yine tartışıyor. Yayınlanan fragmanda Sema'nın barakada tartıştığı Pınar'ın üzerine giderek tekme attığı görülüyor. Diğer yarışmacıların araya girdiği kavgada çığlıklar adayı inletirken görüntüler ekrana verilemedi. Kavga sonrası acil durum konseyi düzenleyen Acun Ilıcalı, kırmızı takım yarışmacılarıyla konuştu. Nefise konseyde "Pınar sanıp hepimize tekme yumruk savruldu" derken Atakan ise "Sema'nın yaptığını asla doğru bulmuyorum. Ağır bir tahrik vardı Pınar'da" dedi.

Survivor All Star'da kavga! Sema, tekme ve yumruklarla Pınar'a saldırıyor

SEMA'NIN YÜZÜNDEKİ YARA DİKKAT ÇEKTİ

Dokunulmaz oyununa çıkarılmayan Sema için bir konsey daha düzenlendi. Kavga eden Sema'nın gözünün altındaki yara dikkat çekerken Acun Ilıcalı da "Biz yaşadıklarımıza şok geçirdik" diyerek tepki gösterdi. Diskalifiye olacağı konuşulan Sema ise konseyde gözyaşlarına boğuluyor. Sema için ne karar verildiği ise bugün yayınlanacak yeni bölümde belli olacak.

Survivor All Star'da kavga! Sema, tekme ve yumruklarla Pınar'a saldırıyor
Survivor All Star'da kavga! Sema, tekme ve yumruklarla Pınar'a saldırıyor
Survivor All Star\'da kavga! Sema, tekme ve yumruklarla Pınar\'a saldırıyor

Son Dakika Magazin Survivor All Star'da kavga! Sema, tekme ve yumruklarla Pınar'a saldırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • HCS SONAT: Acun yine elemiyecek ceza verecek işi showa döktüler. 92 1 Yanıtla
  • HAKAN GENCER: Baktılar izlenme yok buradan devam dediler show yapmaya devam 83 2 Yanıtla
  • Necati Kaya: Pınar denilen kadin tam bir provakator pislik. Sokakta bunun gibi birçok var. Allah şerrinden korusun. 57 5 Yanıtla
  • Serkan Basar: çok şükür beynim var izlemiyorum böyle saçma programları 53 8 Yanıtla
  • Özden Eyr: İyice çığrından çıktı bu acun 49 3 Yanıtla
  • İskender Asyalı: Acun show 10 1 Yanıtla
  • Bekir Parlaktas: Heryerde şiddet bu ne ya. Bu milletin yediğine içtiğine birşeymi katıyorlar herkes şiddet uyguluyor. 8 0 Yanıtla
  • ferzende güler: Bence bu sene ismi Survivor olarak değiştirilsin... 6 0 Yanıtla

Advertisement