'Mekan Oscarları'na Şöhret Yağmuru - Son Dakika
Magazin

'Mekan Oscarları'na Şöhret Yağmuru

\'Mekan Oscarları\'na Şöhret Yağmuru

Gazeteci-Yazar Kenan Erçetingöz'ün sahibi olduğu Gecce.com adlı internet sitesinin, '10. Mekan Oscarları' gecesine ünlü akını vardı.

13.10.2011 01:00

Gazeteci-Yazar Kenan Erçetingöz'ün sahibi olduğu Gecce.com adlı internet sitesinin, '10. Mekan Oscarları' gecesine ünlü akını vardı.

Nahide Rüya Adası'nda düzenlenen ve Acun Ilıcalı ile Eda Taşpınar'ın sunuculuk yaptığı gecede; Süperstar Ajda Pekkan, şarkılarıyla coşturdu.

ÖDÜL BEKLİYOR

Magazin dünyasının renkli simalarının yer aldığı gecenin en iddialı kıyafeti ise Hande Yener'in kırmızı mini elbisesi oldu. Yakışıklı oyuncu Bekir Aksoy'un ise yeni sevgilisi Ebru Öztürk'ü görücüye çıkardığı gecede şu gelişmeler yaşandı:

'Amerika'dan gelir gelmez, ayağının tozuyla Nahide Rüya Adası'na gelen Kenan Doğulu, yeni albüm ve klip çalışmalarının hızla sürdüğünü söyledi.

Uzun zamandır ortalarda gözükmeyen Özcan Deniz geçtiğimiz günlerde katıldığı dava için "Benimle ilgisi olmayan bir şey olduğunu söyledim ve mahkemeden çıktım" dedi.

Besteci-yorumcu Sinan Akçıl, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan 'Balkan Müzik Ödülleri' hakkında "Eurovision'dan daha fazla önem veriyorum. Dört dalda adayım ve en az iki ödülle dönmek istiyorum" dedi. Geceye ayrı ayrı katılan Sinan Akçıl ve Hande Yener, sahnede birlikte 'Atma' şarkısını seslendirdi.

BÜLENT ERSOY 'MALKOÇOĞLU' BURAK'I ÇOK BEĞENİYORMUŞ

Bülent Ersoy; dizileri kaçırmadığını belirterek "Birçok diziyi izliyorum. Özellikle 'Muhteşem Yüzyıl'ı kaçırmıyorum. O gün telefonlara bakmıyorum. Ev yansa cevap vermem. Yeni giren çocuk (Burak Özçivit) ne efeli? Onu da beğeniyorum" dedi. Gazetecilerin "Burak Bey bu gece buradaydı" demesi üzerine de "Niye bana getirmediniz?" diye espri yaptı. Ersoy; Fazıl Say'ın "Orhan Gencebay üçüncü sınıf müzisyendir" açıklamasıyla ilgili de "Gencebay, cevabı vermiş. Artık benim konuşmam olmaz" dedi.

EN İYİ MEKAN: X RESTAURANT

'Mekan Oscarları'; sekizi özel olmak üzere 59 dalda dağıtıldı. İKSV binasının üst katındaki X Restaurant'a 'İstanbul'un En İyi Mekanı' ödülü verilirken Beyti Restaurant'ın sahibi Beyti Güler, 'Onur Ödülü' aldı. Ünlü işletmeci İzzet Çapa'ya özel ödül verildi; törenin yapıldığı Nahide ise 'En Renkli Mekan' seçildi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Mekan Oscarları'na Şöhret Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement