Esra Erol'dan yardım isteyen genç, annesiyle buluştu - Son Dakika
Magazin

Esra Erol'dan yardım isteyen genç, annesiyle buluştu

Esra Erol\'dan yardım isteyen genç, annesiyle buluştu

Programa katılan 21 yaşındaki Sezer Göl, hiç görmediği annesi İlknur'u bulmak istediğini söyleyerek Esra Erol'dan yardım istedi. Esra Erol kısa sürede annesini buldu ve canlı yayında anne ve oğlu bir araya getirdi. Anne ve oğul, yıllar sonra birbirlerine sarılarak ağladılar.

24.11.2023 23:09  Güncelleme: 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Programa katılan 21 yaşındaki Sezer Göl, hiç görmediği annesi İlknur'u bulmak istediğini söyleyerek Esra Erol'dan yardım istedi.

Henüz 7 yaşındayken babasının vefat ettiğini, annesi İlknur'un ise kendisini Sakarya Camili Sevgi Evi'ne yerleştirdiğini dile getiren Sezer Göl'ün yaşadıkları herkesi gözyaşlarına boğdu.

ESRA EROL ANNE İLKNUR'U BULDU.

Kısa süre içerisinde anneyi bulan Erol, anne ve oğlunu canlı yayında kavuşturdu. Gözyaşlarına hakim olamayan anne İlknur, " Bende çocuk esirgeme kurumunda büyüdüm.

Oğlumla aynı kaderi yaşadık" dedi. Yıllar sonra birbirine kavuşan anne oğul, dakikalarca birbirine sarılıp ağladı. Esra Erol ise, "Benim görevim anneni canlı canlı görmeni sağlamaktı. Onu da gerçekleştirdik" dedi. Sezer ve annesi Esra Erol'a teşekkür ederek stüdyodan ayrıldı.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Esra Erol'dan yardım isteyen genç, annesiyle buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement