Burcu Kara, eleştirilere cevap verdi - Son Dakika
Magazin

Burcu Kara, eleştirilere cevap verdi

Burcu Kara, eleştirilere cevap verdi

Programda kariyerlerinden anneliklerine, mesleklerine, gündelik yaşama dair pek çok konuda sohbet eden iki başarılı kadının sohbetlerinde, Burcu Kara'nın gündelik yaşamında karşılaştığı eleştirileri anlattığı dakikalar dikkat çekti. Burcu Kara yaşadıklarını şöyle anlattı 'Saçmalamamak çok büyük bir sınav. Her gün nasıl aynı olabiliriz? Elbise bakıyorum o anda! 'Sizi çok seviyordum ama çok suratsızsınız' diyor bana... Belki biraz önce canımı sıkan bir şey oldu, belki o gece uyumadım, belki kocamla kavga ettim, insanım ya bende. Robot değiliz biz, gülerek gezmiyoruz. Ben insanım, televizyonda gördüğünüz benim işim sadece' dedi.

01.10.2023 16:14

Programda kariyerlerinden anneliklerine, mesleklerine, gündelik yaşama dair pek çok konuda sohbet eden iki başarılı kadının sohbetlerinde, Burcu Kara'nın gündelik yaşamında karşılaştığı eleştirileri anlattığı dakikalar dikkat çekti.

Burcu Kara yaşadıklarını şöyle anlattı "Saçmalamamak çok büyük bir sınav. Her gün nasıl aynı olabiliriz? Elbise bakıyorum o anda! 'Sizi çok seviyordum ama çok suratsızsınız" diyor bana...

Belki biraz önce canımı sıkan bir şey oldu, belki o gece uyumadım, belki kocamla kavga ettim, insanım ya bende. Robot değiliz biz, gülerek gezmiyoruz. Ben insanım, televizyonda gördüğünüz benim işim sadece" dedi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Burcu Kara, eleştirilere cevap verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement