'Arkadaşlar Arasında' Özel Gösterimde Tam Not Aldı - Son Dakika
Kültür Sanat

'Arkadaşlar Arasında' Özel Gösterimde Tam Not Aldı

\'Arkadaşlar Arasında\' Özel Gösterimde Tam Not Aldı

Bu yıl 50'ncisi gerçekleşen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde özel gösterim alan 'Arkadaşlar Arasında' adlı film izleyiciyle buluştu.

07.10.2013 15:06

Bu yıl 50'ncisi gerçekleşen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde özel gösterim alan 'Arkadaşlar Arasında' adlı film izleyiciyle buluştu. Yarışmaya katılmayan film, izleyenlerden tam not aldı.

Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu'nda gerçekleşen özel gösterim, Antalyalı sinemaseverlerden yoğun ilgi gördü. Film ekibinden isimlerin de bulunduğu gösterimde gözyaşı ve kahkahalar birbirini izledi. Yoğun alkış alan gösterimin ardından film ekibi izleyenlerle buluşarak söyleşi gerçekleştirdi.

2000 yılında kendi doğum gününü kutlayarak filmde geçene çok yakın bir hikaye yaşayan senarist ve yönetmen Gökhan Horzum ile ekibi, izleyenlerin tebriklerini kabul ederek film hakkındaki eleştirileri yanıtladı.

İzleyenler, filmi çok başarılı bulduklarını dile getirirken, söyleşide bir sinemasever filmin yarışma filmleri arasında yer almadığı için duyduğu üzüntüyü diye getirerek, "Bizim gözümüzde Altın Portakal sizindir" dedi.

İmkansızlıklar içerisinde ve kendi arkadaşlarının evlerini kullanarak çektikleri filmde yine arkadaşlarından yola çıktığını dile getiren senarist ve yönetmen Horzum, "Bu film bir dizi senaristinin isyanıdır. Televizyona göre daha özgür çalıştık. Aldığımız geri dönüşlerin neredeyse tamamı olumluydu. Tüm ekibe bu projeye katkıları için teşekkür ederim" diye konuştu.

Başrollerini İbrahim Kendirci, Fırat Albayram, Salih Bademci ve Sertan Erkaçan'ın paylaştığı filmde dört arkadaşın hikayeleri geri dönüşlerle anlatılıyor. Ayhan karakterinin doğum günü için ıssız bir koyda kutlama hazırlayan arkadaşları, buluştukları masada alkolün etkisiyle unutulmaz bir akşam yaşıyor. Baba oğul ilişkileri, aşk, ayrılık ve hayat temalı bir çok hikayeyi birleştiren senaryo, Cunda Adası'nda ıssız bir koyda geçiyor. Filmin senaristi ve yönetmeni Gökhan Horzum'un kendi başından geçenleri yazdığı film dramatik komedi alanında erkekler arası diyaloğu işliyor. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat 'Arkadaşlar Arasında' Özel Gösterimde Tam Not Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement