Aksaray'da düzenlenen Sanat ve Çocuk Festivali'ne 200 bin kişi katıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Aksaray'da düzenlenen Sanat ve Çocuk Festivali'ne 200 bin kişi katıldı

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen 'Sanat ve Çocuk Festivali' Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda gerçekleştirildi. Festivalde 65 farklı etkinlik çadırı bulunurken, mini hayvanat bahçesi, atlı akrobasi gösterisi, karizma basketbol show, nostaljik arabalar, 9D sinema, tiyatro gösterileri, konser ve geleneksel çocuk oyunları gibi birçok etkinlik yer aldı. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, festivalin 2 gün boyunca coşkulu geçtiğini ve vatandaşların yoğun istekleri doğrultusunda organizasyonlar düzenlendiğini belirtti.

31.07.2023 12:27

AKSARAY Belediyesi tarafından düzenlenen 'Sanat ve Çocuk Festivali'ni 200 bin kişi ziyaret etti. Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda gerçekleştirilen festival alanında 65 farklı etkinlik çadırı yer aldı. Mini hayvanat bahçesi, atlı akrobasi gösterisi, karizma basketbol show, nostaljik arabalar, 9D sinema, taş adam gösterisi, sıcak balon, tiyatro gösterileri, konser, RC uçak ve yelken kanat show ve geleneksel çocuk oyunları da festivalde yerini aldı

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, "2 gün süren festivalimiz coşkulu geçti. Birçok etkinlik belediyemizi ait gençlik ve kadın aktivite merkezlerimizde uygulan faaliyetlerimizde burada sergiledik. Gençlerimize deneyler el işi sanatlar icra edildi. Mini hayvanat bahçesi at gösterişimiz eğlenceyi doruğa çıkardı. Vatandaşlarımızdan yoğun isteklerine göre organizasyonlar yaptık." dedi. (DHA)

Aksaray\'da düzenlenen Sanat ve Çocuk Festivali\'ne 200 bin kişi katıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Aksaray'da düzenlenen Sanat ve Çocuk Festivali'ne 200 bin kişi katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement