Pera Bulvarı'nda Hayat Var! - Son Dakika
Kadın

Pera Bulvarı'nda Hayat Var!

Pera Bulvarı\'nda Hayat Var!

Ev ve lezzete dair herşeyi adeta bir tutku olarak gören bir ekibin buluşmasıyla yola koyulan perabulvari.com en kaliteli ürünleri, en avantajlı fiyatlara sunuyor!

24.02.2012 19:00

Bu hikaye bir kişinin değil, farklı iş ve yaşam tecrübelerine sahip, ev ve gurmeyle ilgili ortak heyecanı paylaşan ve Pera Bulvarı'nda buluşan bir ekibin hikayesi. İnternetten alışveriş tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de giderek yaygınlaşıyor. Ev, dekorasyon ve tasarıma dair pek çok ürünü ve gurme lezzetleri aynı çatı altında buluşturan perabulvari.com Ocak 2012'de faaliyete başladı. Ev ve lezzete dair herşeyi ortak tutkuları olarak gören bir ekibin kuruluşunda rol oynadığı perabulvari.com, "en kaliteli ürünleri, en uygun fiyata sunma" mottosu ile tüketicilerin karşısına çıktı.

"Kaliteyi, fonksiyonu, tasarımı, en avantajlı fiyatlar ile sunmak için yola çıktık" diyen Pera Bulvarı ekibi, en iyi markaların en güzel ürünlerini; kaliteyi, fonksiyonu, tasarımı, en avantajlı fiyatlar ile sunmak için yola çıktıklarını belirtiyor ve sözlerine şöyle devam ediyor: "çevremiz binlerce marka ve ürünle dolu. Oysaki, evlerimizi ilgilendiren herşeyde nicelikten çok nitelik önemli. Evlerimiz bizim sığınağımız, yuvamız. Zarafet, estetik, rahatlık, kalite, konfor ve fonksiyon, evlerimizde aradığımız özellikler. Bu yüzden, en iyi markaları ilk elden, en uygun fiyatlarla bulup, bu markaların en güzel ürünlerini tasarım ekibimizle birlikte seçiyoruz. İnanıyoruz ki Pera Bulvarı her gün, evinize giden en keyifli yol olacak Sizden tek ricamiz, eve mutluluk götürmek için bize uğramanız "

perabulvari.com keyifli ve stil sahibi bir ev yaşamının vazgeçilmezi olan gurme lezzetleri de unutmuyor. Sitenin lezzet bölümü, bu sektörde yaklaşık 20 yıllık tecrübesi olan bir ekip tarafından yönetiliyor. Pera Bulvarı Ekibi, damla sakızlı Türk kahvesinden Kars Gravyeri'ne, Uzakdoğu'nun lezzetli soslarından İtalyan makarnalarına onlarca çeşit gurme lezzeti titizlikle seçiyor ve her ürünün en yüksek standartta olmasına özen gösteriyor. Ekip lezzet hikayesini şöyle anlatıyor: "Hem dünya lezzetlerinin hem de ülkemiz üreticilerinin en iyi ürünlerini seçerek size ilk elden tedarik ediyoruz. Dolayısıyla, her ürün gamının en iyisini ve en doğru fiyatı size vadediyoruz."

Lezzet bölümünde, ayrıca ünlü şeflerin Pera Lezzet için özel olarak paylaştığı tarifleri de bulabilecek ve bu tariflerdeki ürünleri siteden satın alabileceksiniz. Papermoon'un efsanevi şefi Giuseppe Pressani'nin (Bay Pino) muhteşem makarna ve risotto tariflerine bayılacaksınız.

perabulvari.com'u ilk tavsiye eden Caroline Koç oldu, "Esinlen" için dekorasyon sırlarını anlattı. perabulvari.com'da bir de dekorasyon ipuçlarını bulabileceğiniz ilham bölümü var. Derginin bu ayki özel konuğu ise "en hesaplı dekorasyon sırrı" olarak perabulvari.com'u gösteren Caroline Koç. Haremlique ve Selamlique markalarının yaratıcısı Caroline Koç'un dekorasyon ile ilgili çok özel ipuçlarını esinlen.perabulvari.com adresinde bulabilirsiniz.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Pera Bulvarı'nda Hayat Var! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement