Vali Büyük, Atf'nin Onursal Başkanı - Son Dakika
Yerel

Vali Büyük, Atf'nin Onursal Başkanı

Vali Büyük, Atf\'nin Onursal Başkanı

Kısa adı ATF olan ve Kozan, Saimbeyli, Feke, Tufanbeyli, Aladağ, İmamoğlu ve Sarıçam ilçelerine ait derneklerin bir araya gelmesiyle oluşan Adana Toroslar Federasyonu Başkanı Cenap Erol ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti.

03.07.2014 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kısa adı ATF olan ve Kozan, Saimbeyli, Feke, Tufanbeyli, Aladağ, İmamoğlu ve Sarıçam ilçelerine ait derneklerin bir araya gelmesiyle oluşan Adana Toroslar Federasyonu Başkanı Cenap Erol ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette federasyonun çalışmaları hakkında bilgi veren Adana Toroslar Federasyonu Başkanı Cenap Erol ile yönetim kurulu üyeleri Mahmut Dalkır, Oya Işık, Ramazan Saygılı, Hasan Yıldız, Hayali Kesmez ve Apdullah İspir, Vali Büyük'e "Federasyon olarak sizinle birlikte çalışmaktan onur duyacağız" mesajını ilettiler.

Federasyon Başkanı Cenap Erol, Vali Büyük'ten derneklerinin onursal başkanı olmasından onur duyacaklarını belirtti.

Adana Valisi Mustafa Büyük ise ziyaretten dolayı ATF yönetimine teşekkür ederken, Adana'nın her açıdan daha gelişmesi ve ilerlemesi adına katkıda bulunan tüm kent dinamiklerinin her zaman yanında olacağını belirtti, Adana Toroslar Federasyonu'nun Onursal Başkanı olmaktan da büyük mutluluk duyacağını söyledi.

Ziyaretin bitiminde ATF Başkanı Cenap Erol tarafından Vali Büyük'e plaket takdim edildi ve onursal başkanlık rozeti takıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Büyük, Atf'nin Onursal Başkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement