Ünlülerden Mahmut Boz'a Destek - Son Dakika
Güncel

Ünlülerden Mahmut Boz'a Destek

Ünlülerden Mahmut Boz\'a Destek

Kanal D'nin sevilen magazin programı MagazinD tarafından gündeme getirilen haberde ödül töreni organizasyonu hakkındaki iddiaları hem vakıf hem de ünlü sanatçılar yalanladı.

09.02.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir internet sitesinin haberine göre, 2013'te Engelsiz Yaşam Vakfı himayesinde Mahmut Boz tarafından Antalya'da düzenlenmesi planlanan ödül töreni için bir işadamının ödül alabilmek için para ödediği iddia ediliyordu. İşadamı H.S.'nin şikayeti üzerine ödül alabilmek için 10 bin TL ödediği, ödül alamayınca parasını iade almadığı iddialarını gündeme getiren site, hem işadamlarına hem de ünlü sanatçılara vakfın düzenlemiş olduğu törenlerde de ödüllerin parayla verildiği yönünde şaibeler bulunduğunu öne sürüyordu. Antalya'da düzenlenmesi planlanan ödül töreni organizasyonu için para alındığı iddialarına ilişkin Kanal D'de yayınlanan Magazin D programı muhabirine soruları yanıtlayan vakıf başkanı Atilla Kaplakarslan; "Antalya'da yapılacak olan bir organizasyonla ilgili. Hiç alakası yok. Öyle bir şey yok, vakıf burası, çocuk oyuncağı değil" şeklinde konuştu. Atilla Kaplakarslan'ın para karşılığı ödül verildiği iddialarını yalanladığı haberde diğer ismi geçen ünlü sanatçılar da iddiaları yalanladı. Ömür Gedik'in de isminin karıştığı skandal haberi Ömür Hanım ilk kez böyle bir şeyi suyduğunu dile getirdi. Ömür Gedik, "Bir sürü ödülü geri çevirmek zorunda kalıyorum, gidemediğim için, vaktim olmadığı için. Yirmiye yakın sanatçı var ödül alan, onların hepsine yapılan büyük bir saygısızlık" diye yanıtladı. Esra Erol ise, "Böyle birşey olabilir mi, haberi bile ilk kez duyuyorum. Bir de bu kadar hassas bir konuda" dedi. Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz ise iddialar hakkında "Mümkün değil sanatçılara falan para karşılığında falan filan. Bu işler herkesin bir emekle yaptığı işler" şeklinde yanıtladı.

Engelsiz Yaşam Vakfı, geçtiğimiz günlerde yapılan bağışları dağıtmak adına bir yemek daveti verdi. Bağışların engellilere teslim edildiği gecede ödül törenine katılamayan sanatçılara da ödülleri sunuldu. Nükhet Duru 'yaşam boyu meslek onur ödülü', İbrahim Çelikkol da 'en iyi erkek TV oyuncusu' ödülünü aldı. Çelikkol'a ödülünü çocukluk arkadaşı olan engelli balet Memet Sefa Öztürk verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlülerden Mahmut Boz'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement