Typ Kapsamında Alınacak İşçiler Kura ile Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Typ Kapsamında Alınacak İşçiler Kura ile Belirlendi

Typ Kapsamında Alınacak İşçiler Kura ile Belirlendi

Aksaray’da okullarda Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında çalışacak geçici süreli personeller kura ile belirlendi.

09.10.2014 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da okullarda Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında çalışacak geçici süreli personeller kura ile belirlendi.

Konuyla ilgili bilgi veren Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Bülent Bekin, "Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 250 kişi İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde okulların bakım, onarım ve temizliği işlerinde çalıştırılacak. 250 kişinin geçici süreli personel olarak çalışacağı Toplum Yararına Programa 955 kişi başvurdu. Başvuruların beklenenden fazla olması nedeniyle noter huzurunda kura çekimi yapılarak personeller belirlendi. Yapılan kura çekiminde, merkezde 165 kişilik kontenjan için 655, Ortaköy'de 20 kişilik kontenjan için 93 kişi, Eskil'de 35 kişilik kontenjan için 126 kişi, Gülağaç'da 15 kişilik kontenjan için 43 kişi ve Güzelyurt'ta ise 15 kişilik kontenjan için 38 kişi başvuruda bulunmuştur. Kura çekiminde belli olan isimler Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 13 Ekim 2014 - 12 Haziran 2015 tarihleri arasında merkez ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde okulların bakım, onarım ve temizliği işlerinde görevlendirilecek" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Typ Kapsamında Alınacak İşçiler Kura ile Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement