Trafik Dedektifleri Projesi'nde Yeni Dönem Başladı - Son Dakika
Otomobil

Trafik Dedektifleri Projesi'nde Yeni Dönem Başladı

Bugüne kadar 81 ilde 700 bini aşkın öğrenciye trafik bilincinin aşılandığı "Trafik Dedektifleri" projesi, bu yıl daha geniş kitlelere yaygınlaştırılıyor.

20.11.2014 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin trafik sorununa kalıcı çözüm getirme hedefiyle yürütülen proje, tüm Türkiye'deki okul eğitimlerinin yanı sıra Türkiye'nin en büyük perakende platformu olan Forum Alışveriş Merkezleri ile gerçekleştireceği işbirliği ile

11 ilde çocuk ve gençlere hem eğitim hem eğlence vaat ediyor.

Sosyal sorumluluk projeleri ile fark yaratan OPET ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı (Emniyet Genel Müdürlüğü), Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) işbirliği ile hayata geçirilen Trafik Dedektifleri Projesi, yeni dönemde okulların dışına da taşınıyor.

OPET, Avrupa'da ve Türkiye'de yaygın bir ağa sahip, mağaza karması, etkinlikleri, mimarisi ve kaliteli hizmet anlayışı ile dikkat çeken sektör lideri Forum Alışveriş Merkezleri işbirliğine imza atıyor. İşbirliği kapsamında 3-17 yaş arasındaki çocuk ve gençlere trafik bilinci kazandırmanın hedeflendiği Trafik Dedektifleri projesi, okulların yanı sıra 11 ildeki 12 Forum Alışveriş Merkezi'nde düzenlenecek eğitimlerle devam ediyor.

Eğitim ve eğlence bir arada

25 Ekim 2014 – 25 Ocak 2015 tarihleri arasında hafta sonları gerçekleşecek eğitimlerin ilk durağı Ankara oldu. Ankara'dan sonra İstanbul'da (Forum İstanbul) ve Aydın'da gerçekleşen eğitimler sırayla; Denizli, Manisa, Trabzon, Erzurum, Gaziantep, Mersin, Kayseri, Nevşehir ve son olarak yine İstanbul'daki (Marmara Forum) Alışveriş Merkezleri'nde devam edecek.

Trafik Dedektifleri eğitimlerinin ziyaretçileri, interaktif trafik güvenliği eğitim, almanın yanı sıra, OPET'in marka yüzü OPEDO ile fotoğraf çektirip, Trafik Dedektifleri dansını yaparak eğlenebilecek. Cumartesi ve Pazar günleri saat 14.00 ve 16.00'da, her iki gün de ikişer seans olarak düzenlenecek eğitimler ve etkinlikler, müzik ve eğlence dolu sürprizlerle de devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Trafik Dedektifleri Projesi'nde Yeni Dönem Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement