Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde Kalan Hastalar Moral Depoladı - Son Dakika
Yerel

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde Kalan Hastalar Moral Depoladı

Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün'ün ev sahipliğinde, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastalar için moral günü etkinliği düzenlendi.

08.01.2015 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün'ün ev sahipliğinde, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören hastalar için moral günü etkinliği düzenlendi.

Polisevi'ndeki etkinliğe, Gül Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki, Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya, vali yardımcıları ve kaymakamların eşleri de katılarak hasta ve hasta yakınlarına destek ve moral verdi.

Akıl ve ruh sağlığı yönünden rahatsızlığı bulunanlara merkezde ve yerinde takiple tedavi hizmetinin uygulandığı Toplum Ruh Sağlığı Merkezindeki hastalar da etkinlikte şarkılar söyleyip, halaylar çekerek moral depoladı.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi tarafından bugüne kadar gerçekleştirilen faaliyetlerin de anlatıldığı etkinlikte, hastalardan oluşan tasavvuf ve Türk halk müziği korolarının söylediği şarkılar, davetliler tarafından ilgiyle dinlendi.

Merkez çalışanlar, etkinlik sonunda Gül Düzgün'e teşekkür plaketi verdi. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde Kalan Hastalar Moral Depoladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement