Tanrıverdi ve Çerçi'den Ortak Miting - Son Dakika
Yerel

Tanrıverdi ve Çerçi'den Ortak Miting

Tanrıverdi ve Çerçi\'den Ortak Miting

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi ve Yunus Emre Adayı Dr. Mehmet Çerçinin Uncubozköy’de miting düzenledi.

20.03.2014 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi ve Yunus Emre Adayı Dr. Mehmet Çerçinin Uncubozköy'de miting düzenledi.

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi ile birlikte Uncubozköy'de gece mitingi yaptı. Uncubozköy'lü vatandaşların yoğun katılım ve ilgi gösterdikleri mitinge TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Manisa Milletvekili Recai Berber ve Ak Parti İl Başkanı Murat Baybatur da katıldı. Mitingde konuşan AK Parti Yunus Emre Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, "İç ve dış güçler Başbakanımız Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında ki milleti nasıl böleriz diye plan yapıyorlar. Millet bizim arkamızda olduğu sürece bizi kimse zayıflatamayacak. Bu şehrin tüm sorunlarını bizler yani Ak kadrolar çözecek. Geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi seçmenimizin teveccühü yine Ak Partiye olacaktır." dedi. Çerçi'nin ardından konuşan AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi, MHP ve CHP'yi eleştirdi. Tanrıverdi şöyle konuştu: "Büyük hizmet anlamına gelen büyükşehir yasasına kimlerin karşı çıktığını sizler çok iyi biliyorsunuz. Biz Manisa büyükşehir olsun, büyük hizmetler alsın derken, ülke bölünüyor, köyler beldeler kapanıyor, dolayısıyla hizmet gitmeyecek diye MHP ve CHP bu yasaya karşı çıkmıştı. Hatta CHP karşı çıkmakla kalmamış yasanın iptali için anayasa mahkemesine dava açmıştı. Hani ülke bölünüyordu? Hani köyler beldeler kapanıyor hizmet gitmeyecekti? Şimdi hangi yüzle benim hemşerilerimin karşısına çıkarak en iyi hizmeti biz getiririz diyorsunuz? Dürüst olun dürüst. Doğru olun doğru. Hiç uğramadığı köylere kendi resmini asmak için tenekeden bir durak iki oturak ile evlere bir poşet göndererek, içine de iğne iplik koymakla benim hemşerilerimi kandıramazsınız."

Yapılan konuşmaların ardından, MHP'den istifa ederek Ak Partiye geçenlere parti rozetlerinin takılmasıyla miting sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tanrıverdi ve Çerçi'den Ortak Miting - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement