Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Bu sezon sonu PTT 1. Lig'den Spor Toto 2. Lig'e düşen ve teknik direktör Ali Nail Durmuş ile yollarını ayıran TKİ Tavşanlı Linyitspor, göreve aynı zamanda takımın alt yapı koordinatörü ve A2 teknik sorumlusu İzzet Köktaş’ı getirdi.

17.06.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon sonu PTT 1. Lig'den Spor Toto 2. Lig'e düşen ve teknik direktör Ali Nail Durmuş ile yollarını ayıran TKİ Tavşanlı Linyitspor, göreve aynı zamanda takımın alt yapı koordinatörü ve A2 teknik sorumlusu İzzet Köktaş'ı getirdi.

İmzaların önümüzdeki günlerde atılacağı belirtilirken, Köktaş'ın ekibinde kendi yardımcı ve kaleci antrenörlerinin bulunacağı öğrenildi.

İZZET KÖKTAŞ KİMDİR?

1962 Eskişehir doğumlu olan İzzet Köktaş, futbol hayatına Eskişehirspor alt yapısında başladı. 1982 yılında profesyonel olarak Eskişehirspor A Takımı'na yükseldi. Sırasıyla Konyaspor, Düzcespor, Bandırmaspor, Tavşanlı Linyitspor ve 1 yıl Erzurum'da kiralık olarak futbol oynadı. Faal futbol hayatını Linyitspor'da sonlandıran Köktaş, 1995 yılından bu yana futbol antrenörü olarak görev yapıyor. Son olarak TKİ Tavşanlı Linyitspor'un alt yapı koordinatörlüğü ve A2 teknik sorumlusu olarak çalıştı. UEFA A Lisansına sahip olan Köktaş, aynı zamanda Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kütahya Şubesi 2. başkanlık görevini sürdürüyor. Köktaş, kariyeri boyunca birçok futbol seminerlerine katıldı. Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Eğitim Merkezi ve Futbol Köyleri'nde eğitmen olarak 4 yıl görev aldı. Evli ve 1 çocuk babası olan tecrübeli teknik adam İngilizce biliyor. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement