Siirt'ten Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika
Politika

Siirt'ten Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu

Siirt\'ten Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu

Siirt AK Parti Kadın Kolları üyeleri öncülüğünde toplanan bir grup kadın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

10.02.2016 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt AK Parti Kadın Kolları üyeleri öncülüğünde toplanan bir grup kadın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Adliyeye önünde toplanan parti üyeleri adına açıklama yapan Siirt AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayşe Ekinci, "Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik çok çirkin nitelemelerde bulunmuştur. Kendisini kınıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu'nu sorumlu ve erdemli bir siyasetçi gibi davranmaya, üslubunu düzeltmeye davet ediyoruz. Kılıçdaroğlu'nun kullandığı ifadeler sadece Cumhurbaşkanımıza yönelik bir saldırı değil. Verdikleri oylarla onu bu makama layık gören bize ve milyonlarca vatandaşa yapılmış açık bir hakarettir. Sayın Kılıçdaroğlu milletimizin yüzde 52'sinin oyunu alarak doğrudan seçilmiş Cumhurbaşkanımıza, ilkeli ve demokratik bilincin gelişmediği toplumlarda her türlü gücün tek başına toplayan kişiler için söylenen 'diktatör' nitelemesini kullanmıştır. Halka baskı ve şiddet uygulayan demokrasi ve seçimle bir ilgisi olmayan bu kimselerle cumhurbaşkanımızı bir tutması Kılıçdaroğlu'nun demokrasi ve halkın iradesine en ufak bir saygısının olmadığının göstergesidir" dedi.

Parti üyeleri daha sonra dilekçeyle adliyeye girerek suç duyurusunda bulundu - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Siirt'ten Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement