Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç'in Kayseri Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç'in Kayseri Ziyareti

Kayserispor Şanlıurfaspor maçı için Kayseri'ye gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile belediyenin yatırımlarını gezdi.

24.01.2015 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor- Şanlıurfaspor maçı için Kayseri'ye gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile belediyenin yatırımlarını gezdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özhaseki, Güvenç'e Kayseri'deki yatırımları tanıttı. Harikalar Diyarı, Kültür Yolu içindeki Kayseri Mahallesi, Cumhuriyet Meydanı ve meydana bakan caddelerdeki cephe düzenlemelerini yerinde gösteren Özhaseki, daha sonra Güvenç ile Erciyes'e çıkarak Kış Sporları ve Turizm Merkezi projesiyle ilgili bilgiler verdi.

Erciyes'teki tesislerden çok etkilendiğini belirten Güvenç, Kayseri ile gurur duyduğunu ifade etti. Yeni bir belediye başkanı olduğunu ve tecrübe paylaşımı anlamında Kayseri'ye yapılan güzellikleri gördüğünü aktaran Güvenç, "Meydandaki cephe iyileştirmelerini gördük. Gerçekten batı standartlarında düzenlemeler yapılmış" ifadesini kullandı.

Erciyes'ten de övgüyle söz eden Güvenç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben eski Erzurum valisi olduğum için Palandöken'i biliyorum. Hakikaten Erciyes yeni marka. Bu işten biraz anlayan biri olarak söylüyorum. Gerçekten gurur duyacağımız çok büyük yatırımlar yapılmış. Gerek tesisler gerek kayak pistleri açısından Avrupa Alpleri seviyesinde tesisler ortaya çıkmış. Hayırlı olsun. Başkanımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kayseri'nin marka değerini, vizyonunu nerelere getirdiğinin somut bir örneği. Hakikaten gurur duydum ve mutlu oldum. Erciyes'teki pistler, çok meşhur olan Avrupa'daki birçok kayak merkezinden daha iyi seviyede. İnşallah, şehre turizm katkısı her geçen gün artar. Bu işler, lafla olmuyor, hizmetle oluyor. Tam da şu anda hizmetin zirvesindeyiz."

Özhaseki de yıllardır idarecilik yaptığı için kamu yönetimini çok iyi bilen Güvenç'in Şanlıurfa'da çok başarılı olacağını düşündüğünü belirtti. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç'in Kayseri Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement