Sahte Polislerin Suriyeli Kuryesi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Sahte Polislerin Suriyeli Kuryesi Yakalandı

Sahte Polislerin Suriyeli Kuryesi Yakalandı

Antalya'da kendilerini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan çeteye kuryelik yapan Suriyeli kadın, banka şubesinde düzenlenen operasyonla yakalandı.

04.10.2015 11:38  Güncelleme: 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da dün öğle saatlerinde Muratpaşa İlçesi Muratpaşa Mahallesi'nde, kendilerini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan çeteye kuryelik yapan Suriyeli 32 yaşındaki Rana Mustafa, banka şubesinde düzenlenen operasyonla yakalandı.

BANKAYA GÖNDERDİLER

Kendilerini 'polis' olarak tanıtan ve telefonla bağlantı kurup baskı altına aldıkları M.D.'ye bankadan 40 bin TL çektiren çete üyeleri, parayı alması için Suriye uyruklu Rana Mustafa'yı bankaya gönderdi.

YAKAYI ELEVERDİ

Polisin kendisini beklediğinden habersiz parayı M.D.'den alan Rana Mustafa, kaçmaya çalışırken Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

SÜREKLİ AĞLADI

Çantadaki para M.D.'ye teslim edilirken sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Rana Mustafa, sürekli gözyaşı döktü. İki rehber eşliğinde ifadesi alınan Rana Mustafa'nın verdiği bilgiler doğrultusunda iki çete üyesinin yeri tespit edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sahte Polislerin Suriyeli Kuryesi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • diken: Suriyeliler fuhuştan sonra başka sektörlere doğru açılmaya başlıyor artık. bizde zaten yeteri kadar pislik vardı, Suriyeden de yenilerini getirdiler. 10 1 Yanıtla

Advertisement